Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα συγκλονιστικά λόγια της Αλίκης για την αρρώστια της (vid)

Τα συγκλονιστικά λόγια της Αλίκης για την αρρώστια της (vid)Ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος, ο τελευταίος σύντροφος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τι του είπε η ίδια όταν έμαθε για την ασθένειά της.
Το διάλογο που είχε μαζί της τον αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Όταν σου ανακοίνωσε ότι είναι άρρωστη, ο ψύχραιμος της ιστορίας ήταν εκείνη ή εσύ;», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έθεσε η Ναταλία Γερμανού στον ηθοποιό.

«Δεν μου ανακοίνωσε η ίδια. Από την ίδια κρύβαμε το πόσο σημαντικό είναι. Ο Τάκης ο αδερφός της ήξερε, ο Αντώνης, ο Γιάννης... Είχε παρθεί μια απόφαση, ότι είναι οριακό το πράγμα και μπορεί να σωθεί.», απάντησε ο Κώστας Σπυρόπουλος και αποκάλυψε: «Στην πορεία το κατάλαβε. Μου είπε: 'Δίνω τρεις μέρες καιρό αν είναι, αλλιώς ξηλώστε τα!'. Ήταν έξυπνος άνθρωπος».



Δείτε το video:






ΠΗΓΗ: crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *