Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στις εγκαταστάσεις και επίβλεψε την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσαν στη διαδικασία της αυτοψίας τα αρμόδια στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Πρόκειται για τους μηχανικούς που σχεδίασαν το έργο, προώθησαν τις διαδικασίες ένταξής του στο ΕΣΠΑ και επέβλεψαν τις εργασίες κατασκευής. Παρόν ήταν επίσης και ο ανάδοχος του έργου. 



Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και διαρρύθμιση των κτιρίων και τις ημέρες αυτές ολοκληρώνονται οι εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου στο προαύλιο. Σύντομα αναμένεται ο εξοπλισμός του κτιρίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.100.000,00 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2007-2013. Συμμορφώνεται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας χώρων εκπαίδευσης. 



Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση του έργου, όπως και τον ανάδοχο για την ποιότητα της κατασκευής. Το έργο σύντομα θα εγκαινιαστεί και παραδοθεί στην τοπική κοινωνία.



Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα δώσαμε έμφαση στα έργα υποδομής για την παιδεία. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και τη νέα γενιά που είναι το μέλλον της Ελλάδας».



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *