Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εκδήλωση στην Έδεσσα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την υγεία

Ο Δήμος Έδεσσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Πέλλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Εθελοντισμός κι Υγεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης στην Έδεσσα (απέναντι από τον ψηλό βράχο).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι διοργανωτές θα τιμήσουν το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων για την εθελοντική του δράση στον χώρο της υγείας με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, ενώ θα τιμηθεί και ο τομέας Υγείας – Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας για την προσφορά του στον εθελοντισμό.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *