Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ξημερώματα Δευτέρας, στην πλατεία Συντάγματος: Ο άντρας που κοιμάται κουλουριασμένος μέσα σε δυο κούτες (pics)

Λίγες ώρες μετά τη συγκέντρωση έξω από τη βουλή και την εκρηκτική συνεδρίαση μέσα στο
κοινοβούλιο, την ώρα που η πόλη ησύχαζε, ένα άντρας έστησε δυο μικρές κούτες σε παγκάκι στην πλατεία Συντάγματος και πέρασε ένα ακόμη βράδυ, προφυλαγμένος όπως μπορούσε.



Στις φωτογραφίες του Γιώργου Κονταρίνη από την Eurokinissi, βλέπουμε τον άντρα να έχει βάλει το κεφάλι και τα πόδια του μέσα σε κούτες, προφανώς για να κρυώνει λιγότερο και κουλουριασμένος, πάνω στο ξύλο να προσπαθεί να κοιμηθεί.


Ούτε στρωσίδια, ούτε κάποια κουβέρτα, όπως έχουν πλέον οι περισσότεροι άστεγοι της πόλης, ούτε καν σακούλες δίπλα με κάποια υπάρχοντα. Αγνωστο τι έχει συμβεί. Είναι πραγματικά ένας άστεγος, είναι η πρώτη μέρα του στο δρόμο, είναι κάποιος που αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο δρόμο; Σε κάθε περίπτωση αυτή ήταν μια εικόνα από την καρδιά της Αθήνας, ξημερώματα Δευτέρας 31 Μαρτίου 2014.

 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *