Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σταύρος Κοφτερός: «Οι δημοτικές εκλογές και οι... "γεροντοκόρες"!»

Ως ελεύθερος, ενεργός και ευαίσθητος πολίτης, οργίζομαι και απογοητεύομαι από την τρισάθλια συναλλαγή και το συνεχές πάρε-δώσε στα παρασκήνια που γίνεται καθημερινά και βιώνουμε όλοι μας στα αυτοδιοικητικά.

Παρατηρούμε τον λυσσαλέο αγώνα που κάνουν κάτι γεροντοκόρες που ανησυχούν μήπως κλείσουν τα ΚΑΠΗ και δεν βρουν γαμπρό.

Η πλάκα είναι ότι ότι σήμερα, έχουν γίνει... γεροντοκόρες που έμειναν στο ράφι και κανείς δεν τις θέλει. Απεγνωσμένα, λοιπόν, μακιγιάρουν το σταφιδιασμένο πρόσωπό τους και προσπαθούν με λίφτινγκ μπας και περάσει η μπογιά τους.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται σε απόλυτη πορεία εξαφάνισης από τον πολιτικό χάρτη και αναζητούν τις τελευταίες στιγμές ηδονής. Να φανταστούμε ότι δεν το κάνουν για να εκδικηθούν τους γαμπρούς που θέλησαν και τις απέρριψαν, αλλά το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι προσφέρουν στον τόπο;

Δυστυχώς όμως, γι’ αυτούς, έχουν απεμπολήσει κάθε ικμάδα αξιοπρέπειας, η οποία θα μπορούσε να εμπνεύσει και το μοναδικό πράγμα που κατορθώνουν είναι να προκαλούν λύπη και γέλιο.

9 Απριλίου 2014
Σταύρος Κοφτερός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *