Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Για ποια υγεία μιλάμε στην Αλμωπία μας;

Τραγική είναι η κατάσταση στην υγεία - κάτι που αφορά ΑΜΕΣΑ τους κατοίκους της περιοχής της Αλμωπίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις (η λέξη "τραγικές" είναι το λιγότερο για να περιγραφτεί η κατάσταση), η Αλμωπία μας θα στερηθεί τους οδηγούς ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή με έγγραφο του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο οποίος αναφέρει την απόσπαση των τεσσάρων οδηγών ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, προσωρινά για έναν μήνα!

Οι αντιδράσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, όσο και του Δημάρχου Αλμωπίας ήταν άμεσες και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα. Είναι αδιανόητο για τους κατοίκους της περιοχής μας να στερηθούν τα αυτονόητα και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παίζει με το φυσικό αγαθό που λέγεται υγεία.

ialmopia.gr

1 comments:

  1. namas thapsoyn zontanoys na isuxasoyn. ayto theloyn mono thn psifo mas kai meta den se ksero den me kseris. ksypniste kai synelthete oloi eki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *