Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 21/5 τα Ζώδια!

O καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά γιατί σε ξεσηκώνουν άτομα τα οποία σου ταιριάζουν και μαζί τους κάνεις προσπάθειες για να βγεις ακόμα και από ένα τέλμα που έχεις μπει. Το σώμα, η διατροφή και οτιδήποτε είναι ικανό να σου φτιάξει την διάθεση θα το ακολουθήσεις ευλαβικά.
Έρωτας: Η δοκιμαστική περίοδος που μπορεί να είχες βάλει στον εαυτό σου για να δεις αν μπορείς να ζήσεις μακριά από μια σχέση που ήταν σαν γόρδιος δεσμός μάλλον τελειώνει και μαζί με αυτή τελειώνουν και κάποιες φοβίες που είχες περί μοναξιάς και σωστής επιλογής. Από σήμερα θα γυρίσεις καινούργια σελίδα και θα βγεις προς τα έξω με μεγαλύτερη δύναμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάει ανεπιστρεπτί μια δύσκολη περίοδο σε οικονομικό επίπεδο γιατί το νιώθεις ότι χρειάζεσαι να πας παρακάτω και μάλιστα να κάνεις και μια προσωπική ανανέωση μέσα από ιδέες και εμπειρίες που μάλλον είχες σταματήσει να έχεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη ένταση, κυρίως όταν βρίσκεσαι με φίλους που σου λένε τι να κάνεις και με ποιο τρόπο.
Έρωτας: Έχεις πιεστεί αρκετά ,αι ίσως να μην έχεις χρόνο να σκεφτείς και να δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ήξερες. Ο Σκορπιός σε πιέζει και προσπαθεί να σε βάλει σε καλούπι. Άλλες φορές το αντέχεις και άλλες φορές επαναστατείς. Το θέμα είναι να μάθεις να εκφράζεσαι και να μην έχεις μέσα σου απωθημένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ξεσηκωθεί και μπορεί να κάνεις ένα άνοιγμα που το σύστημά σου δεν το υποστηρίζει. Καλύτερα να πηγαίνεις προσεκτικά κι όσο περνάει ο καιρός θα δεις ότι θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ο Ήλιος που μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλες τις δυνατότητες και να εκφράσεις με ένα τρόπο πολύ πιο άμεσο τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου.
Έρωτας: Η συμπεριφορά ενός προσώπου που παλιά «σου είχε αλλάξει τα φώτα», τώρα κάπως επανέρχεται σε εσένα και θα δοκιμάσετε εκ νέου την σχέση σας. Όμως χρειάζεστε μια νέα βάση η οποία θα σας αλλάξει την από κοινού θέαση πάνω στον τρόπο λειτουργίας σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν θέλεις και το επιθυμείς βαθιά θα μαζέψεις τα κομμάτια σου που είναι από εδώ και από εκεί και θα ενταχθείς σε ένα σύστημα που θα σε βοηθήσει να βάλεις στόχο για νέα πράγματα τα οποία σίγουρα θα σου φέρουν οικονομικά αποτελέσματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις κατά κάποιο τρόπο να επικοινωνήσεις, ιδιαίτερα με κάποια πρόσωπα τα οποία με τον τρόπο τους σε ξεσηκώνουν να κάνεις κάποιες αλλαγές και να ακολουθήσεις ένα πιο προχωρημένο τρόπο ζωής. Τα συναισθήματα που νιώθεις πιθανόν να θέλεις να τα βάλεις μια τάξη για να μη στεναχωριέσαι με το παραμικρό.
Έρωτας: Δεν κάνεις υποχωρήσεις εύκολα γιατί θέλεις να δεις πως ακριβώς είναι το σύστημα αξιών του άλλου ατόμου. Σίγουρα υπάρχει μια πίεση από την πλευρά του ή από τις τρέχουσες καταστάσεις να αποδεχτείς συμπεριφορές που παλιά ούτε καν θα σκεφτόσουν. Αν έχεις μοναξιά είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο γιατί ανοίγεις και δεν έχεις τόσο απολυτότητα όπως παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο Δίας εξακολουθεί να σου δίνει κάποιες ευκαιρίες και να μην σε αφήνει να ησυχάσεις, αν θέλεις να προχωρήσεις. Το ζητούμενο είναι να κάνεις πιο εύκολα συνεργασίες και να μην τις σταματάς κάθε λίγο και λιγάκι επειδή θεωρείς ότι κάποια άτομα σου βάζουν τρικλοποδιές.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάνεις υπερπροσπάθεια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις των άλλων. Από την άλλη έχεις ανάγκη να ξεσηκώσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποια σχέδιά σου πραγματικότητα. Μην ανακατευτείς με κουτσομπολιά γιατί θα χάσεις την ουσία των πραγμάτων.
Έρωτας: Η σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μερικές φορές περνάει από διακυμάνσεις, όχι από την δική σου την πλευρά αλλά από του άλλου. Ενώ έχεις σταθερότητα μερικές φορές σε πιάνουν μεγάλες ζήλειες και αλλάζεις χωρίς να το καταλάβεις την στάση σου απέναντί του. Η επαφή με Ταύρο σου κάνει καλό γιατί σε βοηθάει σε πρακτικά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι χρειάζεσαι να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες ίσως να κρατούσες στο συρτάρι για αργότερα, θα σε κινητοποιήσει. Συγχρόνως θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη ανεκτικότητα σε άτομα που δεν συνεργάζονται εύκολα μαζί σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ανεκτικότητα που θα δείξεις σε κάποιες καταστάσεις της οικογένειας θα σε βοηθήσει να αναπαράγεις κάποιες παλιές καλές στιγμές γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις την καλή ατμόσφαιρα. Είσαι το άτομο που προσπαθείς πάντα να προσφέρει και να υπηρετήσει σωστά για αυτό δεν σου αρέσουν και πολύ οι αντιθέσεις.
Έρωτας: Χρειάζεται να δείξεις σε μια νέα σχέση ότι έχεις την δύναμη και την ανάλογη φιλικότητα για να μπορείς να ξεπεράσεις την συστολή σου. Ο Σκορπιός είναι αυτή την στιγμή πολύ κοντά σου χρειάζεται όμως να αντιληφθείς τον βαθύ ψυχισμό του για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να πρωτοτυπήσεις και να ξεφύγεις από τα δεδομένα αλλά μερικές φορές σε προδίδει η διάθεσή σου. Ενώ έχεις την ιδέα σου λείπει η δυναμικότητα για να την πραγματοποιήσεις. Δούλεψε όσο μπορείς πιο μεθοδικά και στο τέλος θα ανταμειφθείς.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Γυρίζεις κεφάλαιο και αλλάζεις όλες τις προσλαμβάνουσες που είχες μέχρι τώρα. Ενώ ένοιωθες ότι έπρεπε κάτι να συντηρήσεις, τώρα έχεις την ανάγκη να βγεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και επαφές αλλά και να διαβάσεις περισσότερο για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.
Έρωτας: Θα φλερτάρεις περισσότερο και θα αναζητάς έστω και με τον προφορικό λόγο να πάρεις επιβεβαίωση. Η επικοινωνία σου θα είναι πιο ανάλαφρη και εύκολη. Ακόμα και σε θέματα που σε φόβιζαν τώρα θα κινηθείς πιο άνετα και θα αναζητήσεις την αδελφή ψυχή μέσα στο πλήθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου και κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σε βοηθήσει σε μια επαγγελματική δραστηριότητα και ίσως να δεις και το δρόμο που χρειάζεσαι να πάρεις και πάλι για να έχεις κάποια επιτυχία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ευαισθησία είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει αλλά επειδή δεν σου αρέσει να την δείχνεις τις περισσότερες φορές την κρύβεις τεχνηέντως. Το καλύτερο από όλα είναι να βάλεις την διαίσθησή σου να δουλέψει και αν μπορείς να απομονωθείς και λίγο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο ή Ιχθύ θα τονιστεί πάρα πολύ γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα είναι πολύ κοντά σου και θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι είναι ικανά να σταθούν και στις λύπες και στις χαρές.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εντοπίσει με ποιο τρόπο μπορεί να αυξήσεις λίγο το εισόδημά σου. Επίσης αν σήμερα είναι να δώσεις το βιογραφικό σου, θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία και θα δεχτείς κάποιες αλλαγές ευχάριστα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή από το φιλικό σου περιβάλλον και θα διοχετεύσεις όλο σου το δυναμικό στο να έρθεις κοντά με πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Η διάθεση για να κάνεις ένα ταξίδι είναι πολύ έντονη και θα το παλέψεις πάρα πολύ για να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα.
Έρωτας: Για να έχεις καλύτερη επικοινωνία θα χρειαστεί να έχεις περισσότερο φιλική συμπεριφορά, χωρίς να κάνεις κριτική σε κάποια σφάλματα που μπορεί να έχει το άτομο που είσαι μαζί. Το καλύτερο από όλα είναι να βλέπεις μόνο τα καλά του άλλου. Αυτό βοηθάει στο να εξελιχτεί η σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερη άνεση και κυρίως μια καινούργια εμπειρία που μπορεί να φανεί μπροστά σου. Θα χρειαστεί να βάλεις τη δύναμή σου αλλά και να έχεις μια έξυπνη πολιτική.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σου θα απελευθερωθεί από πολλές δυσκολίες και θα νιώθεις μια εσωτερική ελαφρότητα η οποία θα σου αλλάξει τα δεδομένα. Χρειάζεται όμως να αντιμετωπίσεις όποια υπόθεση και αν σου τύχει με ευελιξία και διπλωματία την οποία δεν την έχεις.
Έρωτας: Η σχέση με Ιχθύ θα αλλάξει και θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί θα βγάλεις τον καλό σου εαυτό. Ο Κριός θέλει να είστε μαζί αλλά με τους όρους του. Το καλό είναι ότι σας δένουν κοινά φιλόδοξα σχέδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μετράει πάνω απ' όλα η προσπάθεια που κάνεις, κυρίως επειδή έχεις ανάγκη για περισσότερες συνεργασίες, ώστε να μπορέσεις να εξελιχθείς και να βελτιώσεις οτιδήποτε χρειάζεται.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις βαρεθεί να κάνεις τα ίδια και τα ίδια και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που σου φέρνουν πλήξη ή αμηχανία. Για αυτό μπορεί να ακολουθήσεις τις δικές σου γραμμές, με προσωπικές αποφάσεις που θα έχουν σαν κεντρικό πρόσωπο μόνο εσένα.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ερωτικό σου κομμάτι γιατί κολλάς μερικές φορές σε κάτι λεπτομέρειες οι οποίες δεν σε αφήνουν να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Η επαφή με Κριό θα πάει καλύτερα. Με τον Παρθένο χρειάζεται να ομολογήσετε ο ένας στον άλλον κάποιες αλήθειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Το νιώθεις έντονα ότι χρειάζεσαι κάποια αλλαγή. Για αυτό κάνε εσύ το πρώτο βήμα και μην περιμένεις να σου φέρουν οι άλλοι τις λύσεις στο πιάτο.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη αυτονομία η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις την δική σου επανάσταση γιατί θα χρειαστεί να μιλήσεις με άλλο τόνο και να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα.
Έρωτας: Το Λιοντάρι αλλά και ο Υδροχόος εξακολουθούν να σε πολιορκούν αλλά με ένα τρόπο πολύ δικό τους που ίσως δεν τον καταλαβαίνεις και να μην αισθάνεσαι ότι κάτι θα γίνει. Η σκέψη του Παρθένου μπορεί να σε φέρει σε μια κατάσταση πολύ συντροφική γιατί μαθαίνεις να μοιράζεσαι και να έχεις περισσότερο γείωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σου βγει ανταγωνισμός γιατί ένα πρόσωπο σε κοντράρει πάρα πολύ και δεν πάει καθόλου με τα δικά σου νερά. Χρειάζεται εξυπνάδα για να μπορέσεις να μην γίνεις ο στόχος του.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *