Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή σε χωριό του νομού Πέλλας

Συνελήφθη χθες 20/5, το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 28 ετών, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σε χωριό του Νομού Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία ενός 28χρονου ημεδαπού παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:



• 2 κυνηγετικά όπλα με αποξεσμένους αριθμούς, 
• 8 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου 12 cal, 
• 8 πυροδοτημένοι κάλυκες κυνηγετικού όπλου 12 cal και
• μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα 42χρονου ημεδαπού, για την οποία όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 03.02.2008 στη Θεσσαλονίκη.


Η δίκυκλη μοτοσικλέτα θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό της.


Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.




ΠΗΓΗ: aridaia-gegonota

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *