Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

14χρονη έκλεψε 70.000 ευρώ από την κολλητής τη

14χρονη έκλεψε 70.000 ευρώ από την κολλητής τηςΜια απίστευτη υπόθεση κλοπής από ανήλικη μαθήτρια βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. 14χρονη κατηγορείται ότι έμπαινε στο διαμέρισμα τις κολλητής της και ξάφριζε τις οικονομίες των γονιών της.

Οι παθόντες υποστηρίζουν πως το ανήλικο κορίτσι τους έκλεψε χρηματικό ποσό συνολικού ύψους 70.000 Ευρώ, τα οποία χρησιμοποίησε για την αγορά κινητών τηλεφώνων τελευταίας γενιάς και ακριβών ρούχων και υποδημάτων.

Μάλιστα η μητέρα της φίλης της 14χρονης έγινε η ίδια ντεντέκτιβ, προκειμένου να ανακαλύψει ποιος βάζει χέρι στα χρήματα και παγίδευσε τους χώρους του σπιτιού με κρυφές κάμερες, με αποτέλεσμα να πιάσει στα «πράσα» την ανήλικη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί, αλλά και την προκαταρτική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια που έπεσε θύμα κλοπής, μετακόμισε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε σε περιοχή των Βορείων Προαστίων, ο πατέρας τις 14χρονης.

Από την πρώτη στιγμή οι δυο συνομήλικες κοπέλες συνδέθηκαν με φιλία, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η 14χρονη κόρη των ενοικιαστών να αποκαλύψει στην φίλη της και κόρη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, πως οι γονείς της λόγο της κρίσης έχουν σηκώσει όλες τους οικονομίες, από την Τράπεζα και τις έχουν κρύψει σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Μάλιστα φέρεται να είπε στην 14χρονης πως οι γονείς της την έχουν ενημερώσει για τα σημεία που έχουν κρυμμένα τα χρήματα, ώστε η ίδια να το γνωρίζει σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Newsit» από εκεί και έπειτα το παιδί φέρεται να έβαλε σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, καθώς με κάποιο τρόπο κατάφερε να βγάλει αντικλείδι και να μπαίνει στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας- και η ίδια με τους γονείς της διαμένει σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία-και να ξαφρίζει χρήματα από τις οικονομίες των γονιών της κολλητής της.

Σταδιακά από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και το Μάρτιο του 2014 που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η 14χρονη φέρεται να έκλεψε σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι μηνυτές, ποσό ύψους 70.000 Ευρώ.

Τελικά η μητέρα τις κολλητής παγίδευσε το σπίτι με κρυφές κάμερες, όταν πια είχαν αρχίσει να διαπιστώνουν πως τους λείπουν αρκετές χιλιάδες Ευρώ από τις οικονομίες τους με αποτέλεσμα να δει έκπληκτη την 14χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να μπαίνει μέσα στο σπίτι της και να πηγαίνει κατευθείαν στης κρυψώνες με τα χρήματα.

Το παιδί φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα στην αγορά iPhone και iPad, επώνυμων και ακριβών ενδυμάτων και υποδημάτων αλλά και σε διασκεδάσεις.

Η μητέρα τις φίλης τις 14χρονης όταν πια αποκαλύφθηκε η υπόθεση απευθύνθηκε στο πατέρα της ζητώντας πίσω τα χρήματα που φέρεται να έκλεψε η κόρη του, πλην όμως ο πατέρας αρνήθηκε το ύψος του ποσού, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στα χέρια του Ανακριτή, που διέταξε προκαταρκτική έρευνα από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit όταν οι γονείς της 14χρονης ρωτήθηκαν για τα αντικείμενα που φέρεται να είχε αγοράσει η κόρη τους με τα κλεμμένα χρήματα, απάντησαν πως δεν έχουν αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς συνηθίζεται σε αυτή την ηλικία τα παιδιά να ανταλλάσσουν με τους φίλους του ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα. Πλέον το τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση έχει η Δικαιοσύνη.

πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *