Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Το απίστευτο κόλπο για να γράψει κανείς καλά στις εξετάσεις -Eίναι τρομακτικά απλό και πιάνει πάντα (vid)

Λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και ενώ οι υποψήφιοι διαβάζουν και «καρδιοχτυπούν» για να πιάσουν τις σχολές της επιλογής τους, ένας νεαρός τούς αποκαλύπτει το κόλπο για να γράψουν καλά.





Σε βίντεο που ανέβασε στο youtube, παρουσιάζει μια επαναστατική συσκευή, που αποτελείται από έναν ειδικό μηχανισμό και ένα στυλό που, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνει βήμα βήμα, μπορεί να αποδειχθούν το «μυστικό» της επιτυχίας.

Όσοι δίνουν πανελλαδικές, αλλά και προαγωγικές εξετάσεις, πρέπει να σπεύσουν να δουν το βίντεο με το ...επαναστατικό κόλπο, πριν το ανακαλύψει το υπουργείο Παιδείας και το «κατεβάσει», όπως επισημαίνεται από το δημιουργό του.




http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *