Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κάνεις δεν πάει χαμένος. Με τη δεύτερη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Α. Γεωργιάδης

Κάνεις δεν πάει χαμένος. Με τη δεύτερη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Α. ΓεωργιάδηςΟ Α. Γεωργιάδης απομακρύνθηκε από υπουργός Υγείας, ωστόσο παίρνει τη θέση του Μ. Βορίδη ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή. Η αρχική άρνηση και η επιμονή του πρωθυπουργού, που τον... έπεισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι δύο άνδρες, είχαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Σαμαράς, μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι ο Α. Γεωργιάδης έχει δώσει μάχη για τις μεταρρυθμίσεις.

"Ένα από τα πιο ικανά στελέχη, που διέθετε η παράταξη. Έδινε πάντα μάχες για τις μεταρρυθμίσεις", είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Εγώ παραμένω πιστός στρατιώτης της παράταξης και στηρίζω Αντώνη Σαμαρά", δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η θέση αυτή είχε προταθεί στον κ.Γεωργιάδη, όταν του ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από το υπουργείο Υγείας (το οποίο ανέλαβε ο προηγούμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός Μάκης Βορίδης), ωστόσο είχε αρχικά αρνηθεί. Ο πρωθυπουργός ωστόσο επέμενε, καθώς άλλωστε από τη νέα του θέση ο κ.Γεωργιάδης θα παραμείνει στο στενό κύκλο των συνεργατών του κ.Σαμαρά. Kαι στα πάνελ.


πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *