Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η κοκκινομάλλα αστυνομικός που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα social media

Τελικά σαν λαός δεν «παιζόμαστε» με τίποτα! Ποια κρίση, ποια λιτότητα, τίποτα δεν πτοεί τους Έλληνες από το να θαυμάζουν μανιωδώς το ωραίο φύλο. Πόσο μάλλον όταν αντικείμενο θαυμασμού γίνεται… μία αστυνομικός της Βουλής που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε πασίγνωστη στο πανελλήνιο, μέσω διαδικτύου, επειδή με τον Φρούραρχο του Κοινοβουλίου θυροκόλλησαν το προεδρικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η Βουλή τερματίζει τις εργασίες της.

Όλο το ενδιαφέρον «έφυγε» από το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής και έπεσε πάνω στην εντυπωσιακή και λυγερόκορμη κοκκινομάλλα αστυνομικό, με τα social media να αποθεώνουν την ελληνική ομορφιά!

Αθάνατη Ελλάδα…
astynomikos-main-630x393

astynomikos-vouli-1

astynomikos-vouli-2



πηγή:trelokouneli.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *