Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό»

Τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. 

Ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν και το ζήτημα της ολοκλήρωσης του έργου των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας. 

Όπως είχε σημειώσει και σε προηγούμενη παρέμβαση του ο κ. Σταμενίτης, το εν λόγω έργο είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή ενώ η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έχει ως αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να παραμένουν μέχρι σήμερα αναξιοποίητες, γεγονός που έχει ως άμεση συνέπεια την εγκατάλειψη της περιοχής. 


Από την πλευρά του ο κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διενέργεια του νέου διαγωνισμού, μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *