Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση Διονύση Σταμενίτη στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια

Παρέμβαση στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας έκανε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Με επιστολή του ο Βουλευτής ζητά την επίσπευση της διαδικασίας
έγκρισης τοποθέτησης των οδηγών του ΕΚΑΒ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Νοσοκομείο Έδεσσας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης στην επιστολή του σημειώνει: «Επειδή οι ανάγκες για μεταφορά των ασθενών είναι αυξημένες, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω κυρίως των χρόνιων παθήσεων που επιβαρύνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες (αναπνευστικά προβλήματα κτλ.), η έγκυρη τοποθέτηση των οδηγών κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα φαινόμενα που αφορούν στην υγεία των κατοίκων της περιοχής».

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Διοικητή την άμεση διευθέτηση του ζητήματος, η λύση του οποίου θα ανακουφίσει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *