Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 27/6 τα Ζώδια!

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να βρεις ένα τρόπο. Αν δεν θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο συναισθηματισμός και η διάθεση να προστατεύσεις δικά σου πρόσωπα σίγουρα θα σου μειώσουν την επιθετικότητα και πιθανόν να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η ασχολία με την οικογένεια θα είναι ένας τρόπος να ξεπληρώσεις κάποιες ενοχές για την παλιότερη απουσία σου.
Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις πίεση από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω να επισημοποιήσετε την σχέση σας και σίγουρα θα αντιδράσεις γιατί δεν έχεις ακόμα σιγουρευτεί τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις με άλλο μάτι κάποιες συνεργασίες και πιθανόν να βιάζεσαι πάρα πολύ γιατί θέλεις να προστατέψεις την δουλειά σου και να μην χαθούν οι ευκαιρίες.




Γενικά: Νιώθεις πολύ καλά γιατί θα περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου ή με άτομα που έχουν απέναντί σου πολύ ζεστή συμπεριφορά. Έχεις ανάγκη και εσύ μερικές φορές να φροντίζεις και να σε φροντίζουν. Το ταξίδι που μπορεί να κάνεις σε συγγενικό πρόσωπο θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Μπορεί να σου έρθει ξαφνικά να κάνεις μαθήματα μαγειρικής.
Έρωτας: Το άτομο που έχεις σχέση σου φέρεται πολύ τρυφερά και σκέπτεστε να κάνετε κάτι από κοινού για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Καρκίνος που μπορεί να είναι μακριά σου θα σου στείλει όμορφα μηνύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι αρκετά συντηρητικά γιατί θέλεις να φυλάξεις κάποια χρήματα για σένα και να μην τα σπαταλήσεις όλα για να νιώθεις ασφάλεια. Το θέμα ενός οικογενειακού ακινήτου θα σε απασχολήσει αλλά θετικά.




Γενικά: Θα μετρήσεις περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις σου επειδή νιώθεις ότι κάπου χρειάζεται να μαζευτείς και να μην κάνεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σε εκθέσει. Για αυτό ίσως ξεκινήσεις δίαιτα ή να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και το σπίτι σου και μέσα από εκεί να ηρεμήσεις πιο εύκολα.
Έρωτας: Η πίεση που μπορεί να νιώθεις από την οικογένειά σου σίγουρα σε εμποδίζει να δείξεις τα συναισθήματά σου. Επίσης πιστεύεις ότι μπορεί να κριθείς αυστηρά από τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω για αυτό είσαι αρκετά κουμπωμένος/η. Η εξάρτηση που μπορεί να νιώθεις για ένα πρόσωπο πιθανόν να μην σου αρέσει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες σου δημιουργούν την διάθεση να φυλάξεις τα χρήματά σου και να κάνεις ακόμα και τσιγκουνιές γιατί δεν θέλεις να ξανοίγεσαι ή να χαλάς παραπάνω




Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μια παρόρμηση να βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε απασχολεί το νου σου. Η εξέλιξη μιας κατάστασης θα σου δημιουργήσει την τάση να μιλήσεις και να εκφραστείς ανοικτά.
Έρωτας: Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή και μέσα από όλο αυτό να κερδίσεις την εμπιστοσύνη εκ νέου ενός ατόμου που μπορεί να είναι Παρθένος ή Αιγόκερως. Με τον Κριό υπάρχει έντονη έλξη αλλά χρειάζεται και οι δυο να μην έχετε και πολύ τονισμένο το «εγώ».
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις τις προθέσεις σου και αυτό σε βοηθάει να σε αναγνωρίσουν περισσότερο από άλλες φορές. Η συνεργασία είναι απαραίτητη για να επανέλθουν οι ισορροπίες και να φτάσεις ως το τέλος κάτι που έχεις ξεκινήσει.




Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση την οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις εύκολα για αυτό προτιμάς να παραμείνεις κάπως στην άκρη. Αν έχεις ένα πρόσωπο πολύ δικό σου που έχει πάρει στους ώμους του δύσκολα θέματα, θα προσπαθήσεις να το ανακουφίσεις.
Έρωτας: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις μια θετική επιρροή από το φιλικό περιβάλλον και αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλύτερα στην προσωπική σου σχέση. Ο Αιγόκερως σε περιμένει με κάποιο τρόπο γιατί ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποιες σας κοινές υποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι έχει αρχίσει να κινείται, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών αλλά επειδή δεν είναι εύκολο αυτό που έχεις βάλει μπροστά, μπορεί να υπάρχουν αναβολές ή κάποιες καθυστερήσεις. Μην πτοείσαι γιατί μετά από ένα διάστημα θα λειτουργήσουν όλα καλύτερα.




Γενικά: Όλα διορθώνονται γιατί εσύ νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και τελικά βλέπεις καθαρά ότι τα πάντα εξαρτώνται από την δική σου πρόθεση και σήμερα είναι να είσαι καλά και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την ζωή σου αλλά και των γύρω σου. Μια νέα κοινωνική ασχολία που μπορεί να ξεκινήσει από τώρα θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα προς όλους και όλα.
Έρωτας: Έχεις μια προστασία η οποία σε βοηθάει να κάνεις καλύτερη τη σχέση με τον Σκορπιό που κατά εποχές εκεί που είστε καλά γίνεται και μια διακοπή. Τώρα όμως θα νιώσει ο ένας τον άλλον περισσότερο και μέσα από αυτό θα έρθετε πιο κοντά. Το ζητούμενο για σένα αυτή την στιγμή είναι η ουσία και η προστασία της ψυχικής σου κατάστασης.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεπερνάς εύκολα κάποια εμπόδια τα οποία τώρα μπορεί να σου φαίνονται σαν κάτι πολύ απλό. Η διαδικασία του να πάρεις χρήματα τα οποία πιθανόν να τα δώσεις αμέσως δεν θα σε πειράξει καθόλου γιατί δεν θέλεις να έχεις υποχρεώσεις να σε πιέζουν.



Γενικά: Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο γιατί θα καταλάβεις άμεσα τι έπρεπε πιθανόν να κάνεις και δεν έγινε ή δεν ανταποκρίθηκες στις ανάγκες των δικών σου ατόμων. Η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σου και πιθανόν αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να νιώσεις κάποιες ελλείψεις.
Έρωτας: Δεν φαντάζεσαι με ποιο τρόπο θα λύσεις τις διαφορές σου με έναν Καρκίνο γιατί θα σου βγει αυθόρμητα και δεν θα σταματήσεις μέχρι να έρθει τελικά κοντά σου. Θα νιώσεις ότι ακόμα τον αγαπάς και δεν μπορείς εύκολα να τον αποχωριστείς. Ο Αιγόκερως είναι μεν κοντά σου αλλά σε πιέζει να έχεις μια συμπεριφορά που καλύπτει αυτόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες κινήσεις για να προστατέψεις την δική σου δουλειά πιθανόν να είναι απαραίτητες και παρ' όλο που είσαι άτομα συνεργάσιμο πιθανόν να κρατήσεις και κάποια πράγματα για σένα. Μπορεί ξαφνικά να νιώθεις ότι σε έχουν αδικήσει και να μελαγχολήσεις. Αν το δεις ψύχραιμα θα επιβληθείς των καταστάσεων.




Γενικά: Νιώθεις δύναμη και θέλεις οπωσδήποτε να κερδίσεις ένα στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου. Πιθανόν να αλλάξεις σπίτι αλλά δε θα σε πειράξει γιατί θα πας κάπου που θα σου αρέσει.
Έρωτας: Έχεις μια καλή δυνατότητα να δημιουργήσεις μια νέα σχέση από την αρχή και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου σε οτιδήποτε σε έχει πονέσει. Όσο θυμάσαι το παρελθόν τόσο θα υποφέρεις. Αν ακολουθήσεις την πλανητική εντολή να προστατέψεις τον εαυτό σου θα δεις ότι θα περάσεις καλά και κυρίως με τον Καρκίνο, Αιγόκερω ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες νέες δυνατότητες οι οποίες δεν σε αφήνουν να κάνεις πίσω γιατί από αυτές παίρνεις δύναμη. Μπορεί βέβαια να νιώθεις εξάρτηση από έναν Κριό και τον έχεις ανάγκη πάνω σε κάποια θέματα αλλά θα δεις ότι θα λειτουργήσεις με συναισθηματική νοημοσύνη και θα πράξεις το σωστό.




Γενικά: Η κατεύθυνσή σου είναι να αναγνωρίσεις το κάρμα που έχεις με την οικογένεια σου και θα χρειαστεί να προσφέρεις και να σμιλέψεις τον χαρακτήρα σου για να μην είσαι συνέχεια στο φευγιό. Ένα ζώο μπορεί να σε απασχολήσει και εσύ θα χρειαστεί να προσφέρεις τον καλύτερο σου εαυτό.
Έρωτας: Μπορεί να μην σου αρέσει η συναισθηματική κατάσταση που υπάρχει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε μακριά αλλά υπάρχει μια απόσταση γιατί εσύ να μην λαμβάνεις έντονα συναισθήματα από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Το νοικοκύρεμα είναι απαραίτητο για να μπορείς να έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα τα οποία ίσως να μην τα έκανες συχνά. Η φροντίδα του σπιτιού σου ή ενός ακινήτου θα σε βάλει σε κάποια έξοδα αλλά δεν θα σε πειράξει πάρα πολύ.




Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σε κάνει αρκετά παρορμητικό/η με τους άλλους και δεν θα κολλήσεις να τους ζητήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι την έκθεση. Το θέμα ενός ακινήτου θα λυθεί πολύ πιο εύκολα από ό, τι νόμιζες.
Έρωτας: Θα πας πιο εύκολα προς την μεριά του άλλου προσώπου γιατί σε τραβάει και τελικά θα εκπληρώσεις τις επιθυμίες του γιατί δεν θα σου φανούν παράλογες. Η κίνηση ενός Καρκίνου να σε πείσει για μια πιο στενή σχέση μεταξύ σας θα σε ευχαριστήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια προσφορά εργασίας από κάποια άτομα τα οποία μπορεί να έχουν και σχέσεις με την οικογένεια σου. Μην το σκέφτεσαι καθόλου προς το παρόν αν δεν έχεις κάτι άλλο καλύτερο να δεχτείς. Μια προαγωγή που περιμένεις θα έρθει αλλά με ένα τρόπο κάπως παράδοξο. Ίσως μοιραστείς την θέση με ένα άλλο πρόσωπο και όχι μόνος/η σου όπως περίμενες.




Γενικά: Σημαντικά γεγονότα σου δημιουργούν μια εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί δεν μπορείς να μην αποδεχτείς την πραγματικότητα. Η καθημερινότητά σου χρειάζεται να εμπλουτιστεί με προσωπική συμμετοχή και εμπειρία.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που θα σε αναγκάσει να δεις πιο βαθιά τα συναισθήματά σου και πιθανόν να δυσκολευτείς γιατί με άλλον τρόπο σκέφτεται και αισθάνεται. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Σκορπιό με τον οποίο μπορεί να μιλήσετε για κάτι πιο σοβαρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη ιδιαίτερες εμπειρίες που θα τις κερδίσεις αν αποφασίσεις να μπεις στην ψυχολογία των ατόμων που συνεργάζεσαι. Αν έχεις μια απλή επαφή για να ανταλλάσετε πληροφορίες θα διαπιστώσεις ότι τώρα χρειάζεσαι κάτι πιο βαθύ.





Γενικά: Νιώθεις καλά γιατί θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια κάποιων ατόμων τα οποία βλέπεις σαν δικά σου. Επειδή σε βοηθάνε και σε προστατεύουν μπορεί να νιώθεις παραπάνω υποχρέωση ή συναισθηματική εξάρτηση.
Έρωτας: Καλά τα πηγαίνεις με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό γιατί έχετε κοινή συναισθηματική επαφή και μέσα από αυτήν νιώσεις πληρότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες με τον τρόπο σου θα πρέπει να τις πάρεις χωρίς όμως να το αναλύεις και πολύ γιατί θα την χάσεις. Δράσε γρήγορα και πολύ διαισθητικά και θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.



Πηγή:astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *