Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αποκλεισμός της Ξιφιανής από τη λήψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος - Γράφει ο Αθανάσιος Κατσέλης

Ο Αθανάσιος Κατσέλης γράφει για τον αποκλεισμό της Τ.Κ. Ξιφιανής από τη λήψη ψηφιακού σήματος, μέσα από το ialmopia.gr


Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΏ η Ελλάδα βλέπει MUDIAL 2014 και από την NERIT SPORTS.

Ούτε μία φωνή διαμαρτυρίας δεν ακούστηκε με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Αλμωπίας με την μετάδοση του MUDIAL 2014. Eνώ η ΝΕΡΙΤ είναι υποχρεωμένη να εκπέμπει στην Αλμωπία το κανάλι των SPORTS. ενώ υπάρχει ο εξοπλισμός ενώ τα μηχανήματα δουλεύουν «βουβά» και καταναλώνουν ρεύμα το οποίο εμείς φυσικά πληρώνουμε ενώ δύο αναμεταδότες της NERIT μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα ενώ ο τρίτος μας προβάλει το λογότυπο του ΡΙΚ.


Η όλη παρέμβαση για να δει η Αλμωπία ΝΕΡΙΤ SPORTS δεν ξεπερνάει το κόστος των 200 ευρώ και είναι υπόθεση 3 ωρών. Τελικά για να δει ο κάτοικος της Αλμωπίας ΝERIT SPORTS πρέπει να αγοράσει συνδρομητικό πακέτο ή να μετακομίσει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας ή επι τέλους να διαμαρτυρηθεί να ΦΩΝΑΞΕΙ.


Και για να δούμε πώς λειτουργεί το σύστημα σας παραθετω τα παρακάτω:


Κοzanimedia: Επιτέλους….η ΝΕΡΙΤ Sports στην Κοζάνη-Δείτε σε ποια συχνότητα ξεκίνησε η εκπομπή του καναλιού!!! 


Λίγες μόλις ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, η πόλη της Κοζάνης και τα γύρω χωριά…επιτέλους βλέπουν NEΡΙΤ SPORTS!!!


Από τις 5.15 το απόγευμα, στη συχνότητα 42, εκεί όπου βλέπαμε μέχρι πριν ένα χρόνο την ΕΤ-3, έχει ξεκινήσει η εκπομπή του νέου καναλιού, μέσα από το οποίο θα προβληθούν τα περισσότερα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Μουντιάλ!


Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Kozanimedia ανέδειξε εδώ και ημέρες το θέμα, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση του συντοπίτη μας, υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου προς τη ΝΕΡΙΤ, προκειμένου πριν την έναρξη του Μουντιάλ να λυθεί το πρόβλημα με τη μη εκπομπή του NEΡΙΤ Sports στην περιοχή μας


Με το σημείωμα μου θέλω να γνωστοποιήσω ότι η κοινότητα Ξιφιανής, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί με την λήψη τηλεοπτικού σήματος, φαίνεται ότι και τώρα εν όψει της ψηφιακής κάλυψης της Ελληνικής επικράτειας θα μείνει και πάλι πίσω. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της DIGEA,   το Σεπτέμβριο του 2014 θα καλυφθεί επιτέλους ο Δήμος Αλμωπίας με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Βέβαια, εξαιρείται η Ξιφιανή, η οποία θα υπαχθεί στους τοπικούς αναμεταδότες που θα προγραμματιστούν (σύμφωνα με την DIGEA ) στο μέλλον. ( Κατά την γνώμη μου « ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι » ).

Μάλλον θα ζήσουμε ό,τι και με το αναλογικό σήμα εδώ 40 χρόνια

Αν υπάρχουν αρμόδιοι σε αυτόν τον τόπο ας ενδιαφερθούν, αλλά και οι κάτοικοι επί τέλους ας κινητοποιηθούν. Πρέπει κάποτε και η Ξιφιανή να δει τηλεόραση.

Κατσέλης Αθανάσιος
Κάτοικος Ξιφιανής

4 comments:

  1. καλα της κανουνε τετοια που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dinotiko sinboylo ke proedro exi ,allaaa,mono gia ta gipeda ke ta panigiria

      Διαγραφή
    2. αυτοι ειμαστε και αν σου αρεσει ρε μαγκα, δεν ζητησαμε τη γνωμη σου. αλλα μαλλον εισαι κανας κομπλεξικος που εχεις προσοπικο προβλημα με καποιον απο ξιφιανη. αλλα εδω μιλαμε για προβληματα του τοπου μας και εσυ εισαι στον κοσμο σου, σε λυπαμε ρε φιλε.

      Διαγραφή
    3. Εγω λυπαμαι ολους εσας που ειστε απο κει...

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *