Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

BINTEO: Κατηφόρα δίχως τέλος.Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιο τον Κατρούγκαλο στην τηλεόραση

BINTEO: Κατηφόρα δίχως τέλος! Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιο τον Κατρούγκαλο στην τηλεόρασηΤο μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμη για να αποδείξουν ότι δε σέβονται διόλου την έννοια της δημοκρατίας είναι να αρχίσουν να μας... δέρνουν!
Τελευταίο χτύπημα ήταν αυτό του... νταή ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του γνωστού και μη εξαιρεταίου, Μανώλη Κεφαλογιάννη!


Ο κύριος αυτός ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή του Mega και στο πάνελ ήταν ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όταν ο κύριος Κατρούγκαλος... τόλμησε να θίξει το ζήτημα της διαπλοκής, ο Κεφαλογιάννης συμπεριφέρθηκε ως ένας γνήσιος μνημονιακός νταής.

Τον αποκάλεσε κατ' επανάληψη ηλίθιο, βλάκα και ανόητο! Ο Γιώργος Κατρούγκαλος απλώς χαμογελούσε. Επειδή από ευγένεια, προφανώς, δεν ήθελε να βάλει τα γέλια βλέποντας απέναντι του αυτήν την τραγελαφική πολιτική καρικατούρα...

Μπράβο κύριε Σαμαρά. Ωραίους τύπους στείλατε να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο ευρωκοινοβούλιο!

Δείτε το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ απόσπασμα:






πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *