Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

18η Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Καλής

Τη Δευτέρα 30/06/2014 πραγματοποιήθηκε η 18η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Καλής, μιας Τράπεζας που δημιουργήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Καλής «Από ...καρδιάς».

Η εποχή είναι δύσκολη, ειδικά για τους Αγρότες οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Η συγκομιδή ροδακίνων μονοπωλεί το χρόνο τους.

Η Εθελοντική Ομάδα γνώριζε τις δυσκολίες αυτές, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισε να πραγματοποιήσει την 18η Αιμοδοσία της, και για να διευκολύνει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Έδεσσας. Το καλοκαίρι οι φιάλες είναι πολυτιμότερες, γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη και πολλά ατυχήματα.

Έτσι λοιπόν μαζεύτηκε ένας καλός αριθμός φιαλών για την εποχή αυτή με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες μέλη της Τράπεζας Αίματος.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, πρώτα από όλα το Νοσοκομείο Έδεσσας και τον Δ/ντή του Τμήματος Αιμοδοσίας κ. Νούση, το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» για τη συνεχή στήριξή του και την κ. Τερζή Φωτεινή, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Καρύπη Μάρκο και όλους τους Αιμοδότες που προσήλθαν να δώσουν Αίμα.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΑΠΟ ...ΚΑΡΔΙΑΣ»



πηγη: pellanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *