Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη στα Γιαννιτσά, με τα «Παντρολογήματα»

Λίγα χρόνια μετά την πετυχημένη παράσταση «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη συναντιούνται και πάλι στη θεατρική σκηνή, παρουσιάζοντας φέτος το καλοκαίρι τα «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ.

Η σπουδαία παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 9.15΄το βράδυ, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. 

Ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστεί, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη της σκηνοθεσίας και της μετάφρασης του έργου. Ο δημοφιλής κωμικός, μετά και τον «Φιλάργυρο» του Μολιέρου στο Εθνικό Θέατρο, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στο κλασικό ρεπερτόριο. Στη νέα του δουλειά συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Χρήστο Λούλη.

Στα «Παντρολογήματα» του Γκόγκολ, ένας αναποφάσιστος και νωθρός εργένης αποφασίζει να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής, προσλαμβάνει μια προξενήτρα, ενώ ένας επιστήθιος φίλος του υποστηρίζει την καταλληλότητα της νύφης. Η συνάντηση στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς κωμικοτραγικών επεισοδίων.

Ο Γκόγκολ επιστρέφει τα τελευταία χρόνια στο θεατρικό χάρτη. Θυμίζουμε για παράδειγμα τον «Επιθεωρητή» που είχε σκηνοθετήσει ο Σπύρος Ευαγγελάτος το 2013, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παίζουν οι: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Χρήστος Λούλης, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Δημήτρης Δεγαΐτης, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτης Κατσώλης, Όλγα Ιωσηφίδου.

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος. Σκηνικά-Κοστούμια: Άγγελος Μέντης. Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ. Βοηθός σκηνοθέτη: Δάφνη Σταυροπούλου.

Τιμές Εισιτηρίου

18 € : Ενήλικες

15 € : Μαθητικό (από 13 έως 17 ετών), Φοιτητικό & Πολυτέκνων

12 € : Παιδικό (από 6 έως 12 ετών) & Ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο κάρτας ανεργίας)

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *