Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Την επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Πέλλας Αστέριου Αντωνίου δέχθηκε, την Τετάρτη 1/10/2014 στο γραφείο της στο Δημαρχείο Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Μετά το καλωσόρισμα ακολούθησε συζήτηση για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων των γηπέδων της επικράτειας του Δήμου, μ΄επίκεντρο αυτό της Καλλίπολης, και για την κλίμακα συνεργασίας των δύο φορέων, ώστε ν΄επιτευχθεί, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι τρείς Αντιδήμαρχοι: Χαράλαμπος Γεραντίδης, Χρίστος Μακρίδης, Στέργιος Μηνάς και οι Στάθης Καστερίδης, Σάκης Τσελεπής.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *