Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου με υπαλλήλους του Δήμου

Την ευκαιρία να απευθυνθεί στους υπαλλήλους του Δήμου είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το μεσημέρι της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου. 
 
Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων, τονίζοντας πως μόνο έτσι θα καταφέρει να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος. Επιπλέον, τους ζήτησε να είναι ευγενικοί και να εξυπηρετούν πάντοτε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πολίτες με ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα. 
 
Ο κ. Μπίνος δεσμεύτηκε να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των υπαλλήλων, ώστε να γίνουν ακόμα πιο αποδοτικοί και χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας. Τέλος, ζήτησε να τηρείται η ιεραρχία, ώστε να λειτουργεί σωστά ο Δήμος, ενώ δήλωσε πως μέχρι σήμερα είναι ικανοποιημένος και τους ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *