Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ενημέρωση για τη χρήση των κάδων απορριμάτων

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας κ. Χρήστος Μπάτσης ενημερώνει τους πολίτες για τη χρήση των κάδων απορριμμάτων, καθώς παρατηρείται το φαινόμενο της τοποθέτησης σε αυτούς κλαδιών, χόρτων και μπαζών.

Όπως έκανε γνωστό προς όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση κλαδιών, χόρτων και μπαζών εντός των κάδων απορριμμάτων και των κάδων ανακύκλωσης. Τέτοιες ενέργειες δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο το έργο του Τμήματος Καθαριότητας, το οποίο καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για έναν καθαρό Δήμο.

Επίσης, παρακαλεί τους καταστηματάρχες να τοποθετούν τα χαρτοκούτια στους κάδους, αφού πρώτα τα συμπτύξουν, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο.

Επιπλέον, ο κ. Μπάτσης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ζητά την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, τα οποία οφείλονται κυρίως στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και δεσμεύεται να αλλάξει άμεσα η εικόνα της Αλμωπίας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, «οι πολίτες έχουν απόλυτο δίκαιο όταν φωνάζουν και ζητούν έναν καθαρό Δήμο, όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι όλα αυτά που δεν έγιναν κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης Δημοτικής Περιόδου, δεν μπορούν να γίνουν σε ένα μήνα».

2 comments:

  1. Και πού να τα βαζουμε? Δε μας προτεινει καποια λυση ο κ. Αντιδημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού είσαι χρήστης του διαδικτύου ψάξε στο google!υπάρχουν πολλοί τρόποι αρκεί να υπάρχει θέληση!

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *