Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Οριστικό «μπλόκο» για τα χρέη στον ΠΑΟΚ!

«Πάγωσαν» στον ΠΑΟΚ με το θέμα των χρεών. Το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε την υπουργική απόφαση με αριθμό 1236/2014, μέσα από τις διευκρινήσεις της οποίας περίμεναν στην ΠΑΕ να διευθετηθεί η υπόθεση. 

Τα νέα από το Υπουργείο μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον «δικέφαλο του Βορρά» που τελικά με τη νέα νομοθετική ρύθμιση δεν μπορεί να «αντιμετωπίσει» τις οφειλές της ξεχωριστά. Έτσι, οι δικαστικές διαμάχες της ΠΑΕ πλέον αφορούν το συνολικό ΑΦΜ της εταιρίας και δεν μπορεί να γίνει ξεχωριστά καμία ρύθμιση. 

Τα «μαντάτα» μάλιστα, φαίνεται πως έρχονται σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις που είχαν πάρει από κυβερνητικά στελέχη οι άνθρωποι της ΠΑΕ στις τελευταίες επαφές τους. 

Τέλος, δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα έπειτα από αυτή την εξέλιξη. Ο λόγος για το προπονητικό κέντρο της Θέρμης, για το οποίο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, είχε τονίσει στο παρελθόν πως ενδέχεται να μην προχωρήσει την επένδυσή του αν «στραβώσει» το θέμα των χρεών.


sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *