Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

"Κατά ριπάς" χτυπάει τα μετάλλια ο υπερπρωταθλητής και συντοπίτης μας Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος

Τρεις φορές Χρυσός και πάλι ο Προμαχιώτης υπερπρωταθλητής Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος στο American East coast New Jersey Invitational meeting
καταδύσεων της Athletic American Union και αυτή τη φορά σπάζοντας τρία ρεκόρ στους βατήρες 1μ,3μ, αλλά και στις συγχρονισμένες καταδύσεις με τον νέο του Αμερικανό παρτενέρ Eric Bomberger από την Pennsylvania των ΗΠΑ.

Ο Τζιβόπουλος για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και ονομάστηκε αθλητής των αγώνων, μετά τα τρία χρυσά και τα τρία ρεκόρ βαθμολογίας, μιας και δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν από τους Αμερικάνους αθλητές να πλησιάσουν το χρυσό μετάλλιο.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, 9 φορές πρωταθλητής ΗΠΑ, 4 φορές πρωταθλητής Αμερικανικής Ηπείρου και πλέον πρωταθλητής κόσμου 2014, βάζει πια πλώρη για τους Παν Αμερικανικούς αγώνες στην Κολομβία καθώς και για το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα στην Καλιφόρνια, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας.

Να του ευχηθούμε Χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, που ήταν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου ταυτόχρονα με τους αγώνες του και να τον συντροφεύουν πάντα οι Αρχάγγελο, που εκείνη την ημέρα γιορτάζουν μαζί του.

Ο Τζιβόπουλος σε αποκλειστικές του δηλώσεις στα "Π.Ν." δήλωσε πως αφιερώνει τις νίκες του στην οικογένεια του, στους ανθρώπους που αγαπάει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στον τόπο του, που είναι η Μακεδονία μας και πάντα στις δύο πηγές έμπνευσης και δύναμης για εκείνον, που είναι ο αγαπημένος του αδερφός Ιωάννης Λουκοβίτης και ο Θεός, στον οποίο έχει απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη.











πηγη: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *