Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κτηνωδία στα Ιωάννινα. Κρέμασαν δύο κουτάβια - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες - Η μητέρα τους ήταν αλυσοδεμένη κοντά τους


Τα μεσάνυχτα σε μια συνοικία βρέθηκαν δυο κουτάβια κακοποιημένα και θανατωμένα, με το δράστη μάλιστα να τα έχει κρεμάσει στις ξύλινες παλέτες που αποτελούσαν το καταφύγιο τους.

Ένα ακόμη κρούσμα βάναυσης κακοποίησης και θανάτωσης ζώων αποκαλύφθηκε αργά χθες το βράδυ σε συνοικία των Ιωαννίνων. Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν δύο κουτάβια απαγχονισμένα, να κρέμονται από τις ξύλινες παλέτες που ουσιαστικά αποτελούσαν το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το vimanews.gr, που δημοσίευσε το θέμα και τις φωτογραφίες, η μητέρα των κουταβιών, που ήταν αλυσοδεμένη κοντά τους, έχει επίσης κακοποιηθεί και από τα θολά της μάτια φαίνεται πως κάποιοι προσπάθησαν να την τυφλώσουν.

Το αν τα σκυλάκια σκοτώθηκαν με άλλο τρόπο και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από τον δράστη, είναι κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό. Τα κουτάβια και η σκυλίτσα ζούσαν μαζί με άλλα ενήλικα και νεαρά σκυλιά σε ιδιωτικό χώρο.

Για το έγκλημα αυτό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ οι ιδιοκτήτες των ζώων σήμερα θα απευθυνθούν και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.





 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *