Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 71-56

Την τέταρτη νίκη της πραγματοποίησε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια για την 5η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας του Μ.Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης με 71-56.
 Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Ημαθίας πάτησε γκάζι και με γρήγορο μπάσκετ πήρε διαφορά ασφαλείας (22-08). Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τη διαφορά όσο να κυλάει το παιχνίδι να ανεβαίνει. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 40-20 για τους γηπεδούχους. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνα τους, ενώ και στην επίθεση ήταν αποτελεσματικότεροι πετυχαίνοντας όσους πέτυχαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο (52-40). 
Μέχρι εκεί όμως αφού οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στην ανατροπή. 
Τελικό σκορ 71-56 για την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Την επόμενη αγωνιστική (15/11) η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνίζεται στην έδρα του αήττητου ΑΟΚ Βέροιας, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης υποδέχεται τον επείσης αήττητο Εύαθλο Πολυκάστρου. 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (22-08), 2o (40-20), 3o (52-40), 4o (71-56) 
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκότσης): Tσάτσας 2, Παντοφλίδης, Σιτσάνης 1, Στογιαννόπουλος 28(1), Μπαλιάκας 15(1), Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 8(2), Πλωμαρίτης, Πρόϊος, Ρουσόπουλος 5, Περπερίδης 4, Αλεξόπουλος 4

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *