Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αστυνομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

Από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση της διάδοσης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, της μη νόμιμης μετανάστευσης κ.α.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα και συγκεκριμένα:

• 6 άτομα, εκ των οποίων 3 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί για – κατά περίπτωση – κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και συνολικά κατασχέθηκαν 19,4 γραμμάρια κάνναβης, 1 δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2 μέτρων και 4 ναρκωτικά δισκία,
• 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για – κατά περίπτωση – συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και υπεξαίρεση με κατάχρηση ιδιαίτερης εμπιστοσύνης,
• 6 ημεδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις, καθώς και
• 7 αλλοδαποί για μη νόμιμη παραμονή στην χώρα.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *