Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Μεγάλη νίκη για τον ΦΟΑ επί του Αιγινιακού στην Αριδαία με 65-56

Μεγάλη νίκη για τον ΦΟΑ επί του Αιγινιακού στην Αριδαία!


Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο ΦΟΑ μπήκε δυνατά από το 1ο λεπτό. Με πολύ δυνατή άμυνα έχτισε μια διαφορά 10 πόντων ως το 2ο δεκάλεπτο παρά την αστοχία στα 3ποντα.

Οι παίχτες του Π.Βάτση έδειξαν πως ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι για να ξεγράψουν και την ντροπιαστική ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Άσπρο. Έτσι με την δυνατή τους άμυνα κατάφεραν και πήγαν στο ημίχρονο με το +10.

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό! Με την ομάδα της Αριδαίας να ελέγχει το παιχνίδι και τον Αιγινιακό να προσπαθεί να κοντέψει στο σκορ. Αυτό το κατάφερε εν μέρη στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και κόντεψε στους 5 πόντους αλλά με 2 τρίποντα του Μπεγλόπουλου και Αβραμίδη ο ΦΟΑ ξέφυγε ξανά στο σκορ.

Έτσι φτάσαμε στο τελικό 65-56 καθώς οι παίχτες του ΦΟΑ αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στις ελεύθερες βολές. Αρκετά λάθη από τους 2 διαιτητές που ωστόσο δεν επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα!

Το επόμενο Σάββατο ο ΦΟΑ πηγαίνει στην Σκύδρα όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Σκυδραϊκό.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (19-11), 2o (34-24), 3o (46-39), 4o (65-56) ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(Βάτσης): Kανονίδης Γ., Αβραμίδης 15(4), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 8, Χαραλαμπίδης 8, Μπεγλόπουλος 14(1), Παπαβραάμ 6, Αθανασιάδης 8, Τζάτσης 4, Αλεξανδρόπουλος 2, Σαμαρτζίδης, Κανονίδης Ι.


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Mωυσίδης 10(2), Κατσιάνος 6, Τσιάμης, Αργυρόπουλος 15, Βουλτσίδης Κ. 2, Στάμος, Βαφόπουλος 4, Ντινόπουλος 8, Βουλτσίδης Γ. 8(2), Κοντόπουλος, Μελίδης 3, Γκακουδής.
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *