Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Ηρακλής Μελίκης - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 81 -74. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αυτοκαταστροφικός ΠΑΟΚ Αλμωπίας


Την ήττα για ακόμα ένα παιχνίδι γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αυτή την φορά μέσα στην Μελίκη από την ομάδα του Ηρακλή με σκορ 81 -74. Η ομάδα της Αριδαίας αν και κατέβηκε στον αγώνα με μόλις 6 διαθέσιμους παίκτες (λόγω πολλών τραυματισμών), θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι εάν δεν έχανε την αυτοσυγκέντρωση της στο 4ο δεκάλεπτο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ παίζοντας άμυνα ζώνης στηρίχθηκε στον αιφνιδιασμό και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο 1ο δεκάλεπτο με +6 (12-18). Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε σε αργό τέμπο και από τις δύο ομάδες, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Τα αρκετά κλεψίματα και οι βιαστικές επιθέσεις και από τους δύο τους έφερε μαζί στο ημίχρονο με (31-31).

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αβραάμ ο οποίος με 3/5 τρίποντα έδινε ανάσες σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στο 3ο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας ανέβασαν στροφές κυρίως με τον Αρβανιτάκη, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε σε άμυνα (με πολλά κοψίματα) και σε επίθεση με σημαντικά τρίποντα, φέρνοντας την διαφορά στο +10 (48-58)

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα θα έφευγε με τη νίκη ήρθε το καταστροφικό 4ο δεκάλεπτο με την ομάδα να δέχεται 33(!) πόντους χάρη στα συνεχόμενα τρίποντα των παικτών του Ηρακλή. Αν και η ομάδα του Αβραάμ στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν μπροστά στο σκορ, 4 λεπτά πριν το τέλος τελείωσε το ματς όταν η ομάδα της Μελίκης πέρασε μπροστά με (+1).


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:






































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *