Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 15/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Δοκιμάζεις τις αντοχές σου γιατί δεν ξέρεις αν μπορείς να κάνεις υπομονή, αν φυσικά χρειάζεται. Τώρα ίσως γνωρίσεις μια κρυφή πτυχή του εαυτού σου που μπορεί να σου ξεφεύγει.
Ερωτικά: Επειδή δεν θα είσαι μέσα στην τρελή χαρά, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι στον σωστό δρόμο. Αλλά, τώρα βλέπεις πίσω από τις κουρτίνες που συνήθως είτε απέφευγες ή δεν ήξερες πώς να κοιτάξεις. Θα ωφεληθείς, να ξέρεις, γιατί κάτι θα μάθεις που συνήθως σου ξεφεύγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να περιμένεις χρήματα από τους άλλους σε κάνει και νιώθεις μια αδυναμία κι ότι δεν ελέγχεις το παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις περισσότερο τα οικονομικά θέματα γιατί μερικές φορές δεν έχεις την πλήρη εικόνα τους.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που σε τραβάνε οι άλλοι από το μανίκι και νιώθεις ότι το παιχνίδι παίζεται και από εσένα και από αυτούς. Το ότι το καταλαβαίνεις δεν είναι και ό, τι πιο εύκολο μπορεί να σου τύχει αλλά κάνεις συνειδητοποιήσεις.
Ερωτικά: Έχεις μια τάση να κινείσαι πολύ κτητικά και να κάνεις ακόμα και συμβιβασμούς οι οποίοι δεν σε συμφέρουν. Επειδή νιώθεις ζήλεια ή εξάρτηση, πιθανόν να έχεις μια στεναχώρια από το φόβο μήπως χάσεις και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κολλάς σε κάποια άτομα τα οποία πιθανόν να μην σου κάνουν αλλά δεν το βλέπεις αυτή την στιγμή πιθανόν γιατί έχεις παρωπίδες. Οπότε προτιμάς να μην χάσεις κάτι αλλά να συμβιβαστείς, ακόμα και αν δε σε συμφέρει.




Γενικά: Η σκέψη σου είναι αρκετά προχωρημένη αλλά το συναίσθημά σου σε πάει πίσω, οπότε βρίσκεσαι σε μια αντίφαση. Σου κάνει καλό να βρίσκεσαι πίσω από τα πράγματα για να αρχίσεις να παρατηρείς ακόμα και κάτι που δεν είχες την άμεση ικανότητα να το πιάσεις αμέσως.
Ερωτικά: Το συναίσθημά σου είναι μοιραίο και κάπου πηγαίνει κόντρα με την δική σου πραγματικότητα αλλά με τον Σκορπιό που έχεις μπλέξει μάλλον θα ξεσηκωθείς να μπεις στην δική του την νοοτροπία και δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Αν είναι έρωτας πάντως θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες δικές του αξίες και να μην κοντράρεις σε πράγματα που στην ουσία είναι για σένα άγνωστα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεν εμπειρία σε γνώσεις αλλά το κρυμμένο παιχνίδι των άλλων δεν το γνωρίζεις. Οπότε θα υπάρξει μια αλλαγή τώρα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να μπεις σε άλλα χωράφια που όμως θα πρέπει να μην εμπιστευτείς κανένα για να έχεις την δική σου γνώμη και επιτυχία.




Γενικά: Η ανασφάλεια που νιώθεις μπορεί να σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις πιο συγκεκριμένες και περισσότερο οριοθετημένες. Το ρίσκο είναι αυτό που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη πολύ ψηλά για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ δημιουργικός/η και κυρίως με τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό αντέχεις γιατί έχετε μεταξύ σας μεγάλη σεξουαλική έλξη και σίγουρα αν δεν ανακατέψετε τα οικονομικά ή τα κοινά σας συμφέροντα θα έχετε καλή εξέλιξη. Με τον Υδροχόο υποβόσκει μια κόντρα, κυρίως από την πλευρά του, ίσως γιατί δεν νιώθει και τόσο καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί πρέπει να κλείσεις κάποιες τρύπες που σχετίζονται με τα παλιά. Κάποια χρέη και υποχρεώσεις που σε κουράζουν, θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις αλλά με πολύ κόπο.




Γενικά: Αντιδράς σε κάποια θέματα τα οποία πιστεύεις ότι δεν σου ταιριάζουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα γιατί νιώθεις ότι έχεις μέσα σου θυμό και θέλεις κάπως να τον εκτονώσεις.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό έρχεσαι κοντά χωρίς να το καταλάβεις αλλά με ένα πολύ μυστηριώδη τρόπο γιατί υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες. Έχεις πάντως και κάποιες επιφυλάξεις για το πώς θα σταθείς και τι θα πεις και ίσως να αρνηθείς να εμφανιστείς κάπου όπου θα παρευρίσκεται ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ να δεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι με ένα τρόπο που τον θεωρείς για τα δικά σου δεδομένα συμφεροντολογικό αλλά ίσως να έχεις κουραστεί να είσαι συνέχεια ριγμένος/η. Σήμερα θα απαιτήσεις τουλάχιστον αυτά που σου αξίζουν και σου ανήκουν.




Γενικά: Σου βγαίνει μια βαθιά πίκρα και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες ιδέες που σε περιτριγυρίζουν. Πρέπει να ρίξεις μέσα στην ψυχή σου περισσότερη αγάπη για να ξεπεράσεις το παρελθόν και κυρίως την δυσκολία που μπορεί να έχεις με συγγενικά σου πρόσωπα.
Ερωτικά: Βρίσκεις ότι το άλλο άτομο που είστε μαζί έχει μια σκοπιμότητα και αυτό δεν σου αρέσει και πολύ γιατί εσύ τα μετράς αλλιώς τα πράγματα. Το σημαντικό είναι να κάνεις καλύτερες κινήσεις για την ερωτική σου σχέση και πάνω από όλα να μην έχεις καχυποψία ή αρνητική σκέψη γιατί ενώ υπάρχει περίπτωση να δεθείτε και να έρθετε πιο κοντά εσύ με τον τρόπο σου χαλάς αυτή την προοπτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι με ποιο τρόπο θα προσεγγίσεις κάποιες δικές σου φιλοδοξίες τις οποίες διαχειρίζεσαι πολύ διαφορετικά. Πιθανόν να τις κρατούσες κρυφές και θα πρέπει τώρα να τις μοιραστείς με άλλα άτομα και να φανεί η δουλειά σου.




Γενικά: Δεν μιλάς και πολύ γιατί έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες είναι αντίθετες με τις σκέψεις σου γι' αυτό παρουσιάζεις αντιφάσεις. Δεν πτοείσαι όμως και κάνεις κινήσεις γιατί δεν θέλεις να μένεις στάσιμος/η.
Ερωτικά: Η αντίληψή σου είναι οξυτάτη και ξέρεις ακριβώς πώς να φερθείς αλλά είναι δύσκολο να τιθασεύεις τα κατακτητικά σου συναισθήματα. Για αυτό θα βιώσεις κάποια προβλήματα που θα σε βάλουν όμως να σκεφτείς τι κάνεις με τον Υδροχόο και πως πρέπει να κινηθείς για να τα ξεπεράσετε που ίσως ακόμα να σχετίζονται και με κάποια οικονομικά θέματα που έχετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να δράσεις κάτι σε σταματάει και ίσως να σε πηγαίνει πίσω. Για αυτό χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στην διάθεσή σου που θέλει να σε πάει μπροστά ενώ όλα τα υπόλοιπα συνωμοτούν εναντίων σου και σε πάνε πίσω. Εκεί θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Αν τελικά το αντέχεις θα προχωρήσεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.




Γενικά: Η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα θα είναι πολύ οξυδερκής και κυρίως πολύ διαισθητική. Για αυτό πιθανόν να βάλεις κάποιες προτεραιότητες που ίσως να μην τις είχες καν σκεφτείς.
Ερωτικά: Έχεις μια δυνατή αίσθηση της ατομικής σου εξέλιξης και κυρίως πώς να σταθείς μέσα σε μια σχέση που να εκφράζει και τα δικά σου θέλω. Επειδή δεν σου αρέσουν τα εύκολα ίσως να σε τραβήξει ο Ταύρος με τις ιδιορρυθμίες του. Και ο Υδροχόος μπορεί να σε ταλαιπωρεί αρκετά με την διαφορετικότητά του, όμως τα δύσκολα σου αρέσουν τόσο πολύ που πετάς την σκούφια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πιαστείς από κάποιες υποσχέσεις που σου έχουν δοθεί αλλά πρέπει να κάνεις και δικές σου κινήσεις για να επιβεβαιώσεις αυτά που σου έχουν τάξει, κυρίως αν σχετίζεται με μια συνεργασία με Ιχθύ ή ένα άτομο που συμμερίζεται και τα δικά σου θέλω. Θα κερδίσεις χρήματα μέσα από την προσωπική σου προσπάθεια.




Γενικά: Κάθεσαι για λίγο στην απομόνωση και ο λόγος είναι ότι τα συναισθήματά σου είναι αρκετά βαριά. Έχεις ανάγκη να δικαιώσεις αυτά που νιώθεις και χωρίς να το καταλάβεις θα βρεις την αιτία. Μην αφήνεις να σε πλακώσει η μελαγχολία γιατί μετά δυσκολεύεσαι να ασχοληθείς με πιο αισιόδοξα θέματα.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο μπορεί να σε κουράζει ή να σε βάζει υποχρεωτικά σε κάποιες σκέψεις που σχετίζονται με μια απόρριψη από τον Ταύρο. Με το Λιοντάρι μπορεί να σε χωρίζει ένα θέμα οικονομικό και χρειάζεται να το διαχειριστείς αναλόγως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύονται πολλά έξοδα και ίσως αυτό να σου δημιουργεί άγχος πως θα τα πληρώσεις. Με κάποιο εσωτερικό κίνητρο ή μικρό δανεισμό θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα αλλά δε σου αρέσει που ζορίζεσαι και πάλι.




Γενικά: Προσπάθησε να πιστέψεις περισσότερο στην δύναμή σου και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σε εμπιστευτούν κι άλλοι. Αν κάνεις διάφορες συζητήσεις πολιτικού ή ερευνητικού χαρακτήρα θα αλλάξεις κάπως την οπτική γωνία που έχεις για τα τρέχοντα δρώμενα.
Ερωτικά: Αναζητάς να κάνεις μια περισσότερο φιλική σχέση παρά ερωτική γιατί βλέπεις ότι όλα σε οδηγούν προς τα εκεί. Οπότε δέξου την συμπαντική ροή όπως είναι γιατί αν αντισταθείς δεν θα έχεις την επιτυχία που περιμένεις. Πιθανόν να πρέπει πρώτα να περάσεις και από μια διαφορετική εμπειρία, πριν καταλήξεις σε σχέση με το άτομο που φλερτάρεις αυτή την στιγμή γι' αυτό μη βιάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια μοναδικότητα η οποία σε κάνει να ξεχωρίζεις. Για αυτό θα έρθεις πολύ κοντά με άτομα που δεν θα είναι απαραίτητα συνεργάτες αλλά τουλάχιστον θα ταιριάζουν τα χνώτα σας και αυτό σου είναι αρκετό.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα γιατί δεν ξέρεις πώς να δεχτείς κάποια άτομα τα οποία σε ενοχλούν και σε κάνουν να σκέφτεσαι ή να νιώθεις αρνητικά. Η διασκέδαση με φίλους μπορεί να γίνει κυρίως μέσα σε κοινωνικό χώρο που θα συνδυάζει πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι κολλημένη στο Λιοντάρι ή τον Σκορπιό αλλά το κρύβεις γιατί δεν θέλεις να φανεί ότι έχεις αδυναμία. Για αυτό αποφεύγεις το απόλυτο δέσιμο ή την εξάρτηση της σχέσης, παρόλο που τώρα κινδυνεύεις να κολλήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διακριτικότητα που έχεις σε βοηθάει να κρατήσεις την μυστικότητα που χρειάζεται για να εξασφαλιστείς. Πάντως αν χρειαστεί να κάνεις συμφωνίες ίσως να μη σε καλύπτουν γιατί αυτή την στιγμή θέλεις βάθος στην συνεργασία σου.




Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα τα οποία τελικά σε βγάζουν σε ένα περισσότερο ποιοτικό κόσμο. Για αυτό θα διαθέσεις αρκετό από τον χρόνο σου, είτε να μάθεις είτε να πάρεις μαθήματα τα οποία θα σου λύσουν κάποιες απορίες. Η σκέψη για ένα ταξίδι μπορεί να μην σου αρέσει γιατί πιθανόν δεν θέλεις να ξεβολευτείς.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Σκορπιού σε αγγίζει πολύ έντονα και σίγουρα σου βγάζει συναισθήματα που ούτε που τα είχες σκεφτεί. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σου δίνει συναισθηματική ευαισθησία και τρυφερότητα πιθανόν να δοκιμάσεις να φερθείς λίγο διαφορετικά και με περισσότερο κατανόηση στα προβλήματα του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να μπορείς να βγάλεις όλη σου την ενέργεια και να την διοχετεύσεις κάπου ώστε να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Για αυτό θα δώσεις μεγάλη μάχη για να επικεντρωθείς σε ένα και μοναδικό στόχο.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *