Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Δολοφονήθηκε από τη "17 Νοέμβρη" στο Παγκράτι ο υποδιοικητής των ΜΑΤ Παντελής Πέτρου (Σαν σήμερα 15/1)

1999δέκα συλλήψεις και επτά τραυματίες, αλλά και πολλές φθορές σε αυτοκίνητα, ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που προκάλεσαν άγνωστοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι
παρεισέφρυσαν στο εντυπωσιακό σε όγκο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Συλλαλητήρια κατά της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις, ενώ κλειστά παρέμεναν περίπου 800 Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη τη χώρα.

1980 δολοφονήθηκε από τη "17 Νοέμβρη" στο Παγκράτι ο υποδιοικητής των ΜΑΤ Παντελής Πέτρου, καθώς επέστρεφε από το γραφείο του. Λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε και ο οδηγός του, αστυφύλακας Σωτήρης Σταμούλης.

1940ο Χίτλερ ματαίωσε την επίθεση στη Δύση εξαιτίας της κακοκαιρίας και της καθυστέρησης του γερμανικού σχεδίου επίθεσης κατά του Βελγίου.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 15/1
1965
Ο Αμερικανός κιθαρίστας Adam Jones (Adam Thomas Jones) γεννήθηκε στο Park Ridge του Ιλινόις. Είναι μέλος του συγκροτήματος Tool και έχει κερδίσει μαζί τους τρία βραβεία Grammy. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone “The 100 Greatest Guitarist of All Time”, βρίσκεται στην 75η θέση.


1965
Οι The Who κυκλοφορούν το single “I Can’t Explain” στην Μεγάλη Βρετανία. Το τραγούδι ξανά ηχογραφήθηκε από τον David Bowie για το άλμπουμ του “Pin Ups” το 1973 και από τους Scorpions για την συλλογή τραγουδιών “Best of Rockers ‘n’ Ballads” το 1989.




Αθλητισμός 15/1
14/1/2010    Ξεκινά η πρώτη εκπομπή ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, με σταθμούς στον Χορτιάτη και στο Φιλίππειο και περιλαμβάνει τα 7 ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΙ και STAR. Θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση η εκπομπή από την Αττική στις 18/6/2010.

14/1/1985    Η Martina Navratilova κερδίζοντας το 100ό της τουρνουά τένις ισοφαρίζει το ρεκόρ του Jimmy Connors και της Chris Evert

14/1/1984    Βρίσκεται νεκρός στην μπανιέρα του, σε ηλικία 38 ετών, ο πρώην άσσος της Παναχαϊκής Θέμης Ρήγας, έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι εξαιτίας ζαλάδας που του προκλήθηκε από διαρροή φωταέριου


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *