Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με την υποψήφια βουλευτή Πέλλας Γεσθημανή Πασχαλίδου

Η υποψήφια βουλευτής Πέλλας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κυρία Γεσθημανή Πασχαλίδου επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα αναπτυξιακά θέματα της Π.Ε. Πέλλας. 

Η κυρία Πασχαλίδου είναι υπεύθυνη της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας και έχει μεγάλη εμπειρία από το χώρο και τις δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκαν θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τους νέους καθώς, επίσης, η στρατηγική της Π.Ε. Πέλλας για την αντιμετώπιση της ανεργίας. 

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε στην κυρία Πασχαλίδου καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα και τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι πάντοτε στη διάθεση των υποψηφίων και των πολιτών για ενημέρωση σε όλα τα θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *