Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πρωτόγνωρες "μαγείες" στα κοιμητήρια των Προμάχων Αλμωπίας!

Δεν έχει όρια η βλακεία ορισμένων αγράμματων και αμόρφωτων κατοίκων, οι οποίοι προβαίνουν σε πράξεις βάρβαρες και παγανιστικές.

Ορμώμενοι από δεισιδαιμονικά κατάλοιπα και σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη φαιάς ουσίας στον εγκέφαλό τους, πηγαίνουν τα βράδια στα κοιμητήρια των Προμάχων και επιδίδονται σε τελετουργικά "μαγείας", "βουντού" και μυστηρίου.

Θεωρώντας ότι θα βρουν λύση στα προβλήματά τους, υγείας, αισθηματικά ή οικονομικά, τοποθετούν σε φρέσκους τάφους διάφορα αντικείμενα, όπως ζάχαρη, αλάτι, βρώμικα εσώρουχα, εντόσθια ζώων, κότες και διάφορα άλλα, με αποτέλεσμα να τρομοκρατούν τους συγγενείς των νεκρών, που πρόσφατα ετάφησαν.

Κάποιοι πιο μακάβριοι, κλέβουν τις εικόνες των νεκρών, ενώ κάποιοι άλλοι ραντίζουν τα μάρμαρα των τάφων με αίματα.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι από τις πρωτόγονες αυτές πράξεις, που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών, ενώ πληροφορίες μας λένε, ότι κάποια κρυφή κάμερα, έχει καταγράψει ύποπτους, που ενεργούν τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Εν αναμονή εξελίξεων κι εμείς ευχόμαστε η ψυχιατρική επιστήμη να βοηθήσει τους αδαείς αυτούς συνανθρώπους μας και να σταματήσει το φαινόμενο.


ΠΗΓΗ: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *