Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 19/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Αναγκάζεσαι να βάλεις κάποια όρια και να κινηθείς με ένα τρόπο πολύ παραδοσιακό
και κυρίως συγκρατημένο γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις κυρίως το χατίρι της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις ακριβώς τι να αποφασίσεις και ο λόγος είναι ότι μπορεί να βάλεις την λογική και να είσαι με ένα άτομο που εξυπηρετεί και κάποια άλλα σου συμφέροντα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βιώνεις κάποιες καταστάσεις που τις φοβάσαι και θεωρείς ότι για σένα είναι αρκετά επίπονες, γιατί δεν θέλεις να καλουπωθείς τόσο πολύ αλλά μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά.




Γενικά: Η φύση σου είναι προνοητική για αυτό δεν θα δυσκολευτείς να φροντίσεις για καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις πιο εύκολα αυτά που θέλεις. Αν πρέπει να κινηθείς γρήγορα και κυρίως για θέματα εξωτερικού θα το κάνεις χωρίς δυσκολία.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που ναι μεν το θέλεις αλλά δεν έχεις την διάθεση να κάνεις την υπέρβαση, ίσως είναι πολύ τυπική και σταθερή γιατί προτιμάς να μην ξεφεύγεις από τα πρέπει και αυτά που σε καθορίζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια μικρή επιτυχία γιατί θα κάνεις κάτι που θα σου εξασφαλίσει ακόμα και το μέλλον της πώλησης ενός ακινήτου. Επειδή όμως έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο θα σε βοηθούσε η φιλική συμπεριφορά.




Γενικά: Βλέπεις ότι έχεις ανάγκη το πρόγραμμα και την παρότρυνση να κάνεις κάποιες τυπικές κινήσεις στις υποθέσεις σου. Μπορεί να μην σου αρέσει ή να μην θεωρείς πολύ εύκολο να λαμβάνεις ακόμα και μέρος σε κοινωνικά γεύματα ή υποχρεώσεις που δεν σε εκφράζουν.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σε στριμώχνουν γιατί βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο να φέρεσαι τυπικά αφού η ελεύθερη επικοινωνία είναι στο χαρακτήρα σου και εσύ μερικές φορές πιέζεσαι να φερθείς όπως πρέπει. Με τον Τοξότη και τον Υδροχόο θα έχεις μια ουδέτερη επαφή χωρίς όμως να σημαίνει δεν υποβόσκει κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεπερνάς τον εαυτό σου γιατί μπορεί να πιέζεσαι από την οικογένεια ή από κάποιες υποχρεώσεις που έχουν την χροιά της τυπικότητας και να μην είσαι ο εαυτός σου αλλά προσπαθώντας θα γνωρίσεις και θα αποκτήσεις πρακτική εμπειρία.




Γενικά: Παίρνεις το μέρος του άλλου και βιώνεις κάποιες καταστάσεις. Μέσα από εκεί καταλαβαίνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να βρίσκεσαι κάτω από την ομπρέλα των πολύ κοντινών σου ατόμων για αυτό η γνώμη σου θα είναι ανεκτική. Πρόσεξε όμως τις ξαφνικές εντάσεις που μπορεί να βγουν από το πουθενά και να προκαλέσουν κάποιες ρήξεις.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι πολύ κοντά με το άλλο το άτομο αλλά φοβάσαι γιατί η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί να προσέχεις τα νεύρα σου γιατί εκεί που είσαι μια χαρά αρχίζεις ξαφνικά και χαλιέσαι. Για αυτό έχε το νου σου σε ό, τι κάνεις και πεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες γνωριμίες που θα σε σπρώξουν να κάνεις τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα, αλλά το έδαφος δεν είναι και πολύ σταθερό γιατί μπορεί να βιώσεις κάποια ανατροπή σχεδίων αφού θα εισχωρήσουν νέα στοιχεία.




Γενικά: Βλέπεις τα πάντα με σοβαρότητα και αυτό πιθανόν να μην είναι ό, τι καλύτερο για την δική σου την ψυχοσύνθεση. Μπορεί βαθιά μέσα σου να κριτικάρεις τον εαυτό σου για τον λανθασμένο τρόπο που χειρίζεται τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η ευαισθησία σε κόκκαλα και δόντια πιθανόν να σε σπρώξει να προσέξεις περισσότερο το σώμα σου.
Ερωτικά: Μπορεί να βλέπεις λίγο μελαγχολικά τις ερωτικές σου υποθέσεις γιατί πιθανόν ή καθημερινότητά σου να έχει ρουτίνα και αυτό σε κάνει να βαριέσαι. Ο Αιγόκερως μπορεί να σου δημιουργεί ένα είδος φόβου ή κλεισίματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να καταφέρεις να πετύχεις κάποιες καλύτερες συνθήκες μέσα στον εργασιακό σου χώρο γιατί βλέπεις ότι η κοινωνική σου δικτύωση θα βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα στον τομέα των γνωριμιών.




Γενικά: Έχεις κέφι και διάθεση και δεν αφήνεις κανέναν πλέον να σε πειράζει είτε με την συμπεριφορά του είτε με τις ιδέες του. Θα σε απασχολήσει το θέμα ενός παιδιού ακόμα και ενός συγγενικού σου προσώπου και θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα γιατί μπορεί να παίζεις και τον ρόλο προστάτη.
Ερωτικά: Η σοβαρότητα και η απλότητα είναι αυτά που ζητάς για να σε κάνουν να νιώσεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το δικό σου το άτομο. Για αυτό θα αρκεστείς στα λίγα που μπορεί να πάρεις αλλά τουλάχιστον θα έχει ποιότητα η σχέση σου. Με τον Αιγόκερω ίσως να φέρεις τα πράγματα πιο εύκολα εκεί που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς σε νέες εμπειρίες και θα δεις ότι όλα θα γίνουν με ένα τρόπο περισσότερο οργανωτικό, αλλά αυτό δεν σε σταματάει από το να θέλεις να ρισκάρεις και να κερδίσεις χρήματα άμεσα και μάλιστα με ευκολία. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι ξαφνικές οικονομικές απαιτήσεις από άτομα που κάνετε κάτι μαζί που πιθανόν να μην είχαν προβάλλει πριν.



Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.




Γενικά: Δεν σου αρέσει αν σου κάνουν παρατήρηση ή αν οι συνθήκες σε βάζουν να ελέγχεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε καλύπτουν. Επειδή σε οποιαδήποτε κίνηση αναζητάς την εσωτερική ισορροπία, πιθανόν για να την κατακτήσεις, να κάνεις πολύ περισσότερα για τους άλλους.
Ερωτικά: Αμφισβητείς κάποιες ερωτικές συμπεριφορές και θέλεις να μην υπάρχει κόντρα ή σύγκρουση. Προτιμάς λοιπόν την παραίτηση ή ακόμα και την πολύ πειθαρχημένη στάση για να το αποφύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα χρειαστεί να κάνεις μια καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου πιθανόν να μην είναι πολύ εύκολο αλλά θα σε δικαιώσει γιατί θα βάλεις προτεραιότητες. Ίσως πιέζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς έστω και από συμφέρον και μπορεί να μην είσαι ο εαυτός σου αλλά βλέπεις ότι πρέπει.




Γενικά: Διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις σε βάζουν να έρθεις σε επαφή με τον νόμο και σίγουρα κάποια χαρτιά που είναι απαραίτητα για να βγουν θα πρέπει να τα επισπεύσεις για να μην χάνεις τον χρόνο σου.
Ερωτικά: Θα αντιμετωπίσεις πολύ σοβαρά την σχέση σου και πιθανόν να κόψεις την φόρα του Κριού αν δεν έχει στο μυαλό του όλα αυτά που χρειάζεσαι εσύ για να νιώσεις ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Γενικά σκέφτεσαι πως θα συγκρατηθείς από κάποιες σπατάλες και για αυτό σχεδιάζεις να περάσεις στην αντεπίθεση για να κάνεις τα σωστά και τα πρέποντα. Η διάρκεια μιας συνεργασίας θα εξαρτηθεί από το πόσο θα κινηθείτε σωστά σε νομικό επίπεδο.




Γενικά: Σχεδιάζεις προσεκτικά γιατί αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσεις κούραση ή ακόμα και υπνηλία και για αυτό να έχεις παραμελήσει διάφορα μέσα στο σπίτι σου για αυτό οργανώνεσαι ανάλογα.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο μπορεί να έχετε κάτι δύσκολο να μοιραστείτε αλλά εσύ είσαι βράχος και πάντα βοηθάς ακόμα και σε καταστάσεις που το άλλο άτομο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορα έξοδα σπιτιού αλλά και οικογενειακούς λογαριασμούς, αλλά μέσα σου νιώθεις αισιοδοξία και κάπως ο φόβος έχει φύγει από την ζωή σου.




Γενικά: Η προφητική σου γνώση πάντα σε βοηθά να βλέπεις τι ακριβώς σου χρειάζεται και τι όχι. Αν έχεις μαζέψει κάποια απωθημένα ένα επαναστατικό συναίσθημα μπορεί να σε σπρώξει να τα βγάλεις και μάλιστα να τα πεις έξω από τα δόντια.
Ερωτικά: Θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια για αυτό με το παραμικρό που θα γίνει δεν θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου και θα φύγεις έστω και για λίγο από μια κατάσταση που σε ενοχλεί και σε καταπιέζει. Ο Κριός αν είναι νεώτερο πρόσωπο σε βγάζει από τα τετριμμένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βάλεις σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου, γιατί θα σε σπρώξει μια ιδέα που μπορεί στους άλλους να φανεί πολύ αυταρχική ή ακόμα και τρελή αλλά εσύ δεν μπορείς να την αποφύγεις γιατί τώρα γίνονται οι αλλαγές και πρέπει να τις ακολουθήσεις, όσο δύσκολες και να είναι.




Γενικά: Κάνεις προσπάθειες να παραμείνεις για λίγο με τη μοναξιά σου, όμως μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια άτομα που έχουν προβλήματα ή μέλη της οικογένειάς σου που θέλουν στήριξη.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι με τον Καρκίνο αλλά δεν ξέρεις ακριβώς πως πρέπει να του φερθείς για να μείνεις μαζί του. Ίσως να έχεις μια απομάκρυνση για να νιώθεις ασφάλεια απέναντι στην επιθετικότητα. Με τον Ταύρο εκεί που σας χωρίζει κάτι, με την τετράγωνη λογική του δεν αντιδρά στη συμπεριφορά σου και τελικά σε καλμάρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι στο παρασκήνιο και πιθανόν να βρίσκεσαι με άτομα τα οποία έχουν κάποια επαγγελματική εξειδίκευση στο θέμα που σε απασχολεί. Χρειάζεται να έχεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου που έχουν να κάνουν περισσότερο με το συναίσθημά σου παρά με την λογική σου.




Γενικά: Θεωρείς ότι έχεις υποστηρικτές από το περιβάλλον σου. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα πράγματα για την πολιτική ή την κοινωνική κατάσταση θα έρθεις σε επαφή με κόσμο που έχει μια πετυχημένη θέση ή ιδιαίτερες φιλοδοξίες.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι αρκετά δυναμικά γιατί ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε υποχρεώσει να μιλήσεις και για τα δικά σου τα θέλω. Με τον/ην Παρθένο θα βιώσεις κάποιες κοινές εμπειρίες που σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά αλλά θα έχεις κάποιες επιφυλάξεις σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Με τον Καρκίνο μπορεί να χειρίζεσαι την σχέση τελείως φιλικά και να μην δίνεις ακριβώς το στίγμα σου αν δεν πάρεις πίσω ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι αναποφάσιστος/η δεν θα ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες αδικίες που έχουν γίνει στο πρόσωπό σου κυρίως αν ζητάς τα χρήματά σου και τα θέλεις τώρα. Αν πρέπει να πάρεις χρήματα από ένα οργανισμό θα το σπρώξεις κατάλληλα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *