Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Θα είναι τα Windows 10 η αναβίωση του PC Gaming; (vid)

Λίγες μέρες πριν τις 21 Ιανουαρίου και τα Windows 10 και μερικές μέρες μετά τη δεύτερη επικράτηση του Xbox One, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer δηλώνει πως
“είμαι ενθουσιασμένος για τις 21 Ιανουαρίου. Για την ομάδα του Xbox αυτή είναι η αρχή της συζήτησης μας με τους fans, σχετικά με το πώς θα φέρουμε το gaming στα Windows 10”, μένοντας στο ίδιο μονοπάτι που είχε χαράξει πέρυσι, λέγοντας πως το gaming στα Windows 10 θα είναι μεγάλος στόχος για την ομάδα του to 2015.

“Είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να μιλάμε για αυτό”, συνεχίζει. “Θα συνεχίσουμε τη συζήτηση και μέσα στη χρονιά. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο gaming της κονσόλας, αλλά καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν fans και gamers οι οποίοι παίζουν σε PC και smartphones και είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε τα χαρακτηριστικά που ήδη έχουμε στις κονσόλες και να βοηθήσουμε τα Windows 10 να γίνουν το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που δημιουργήσαμε ποτέ για τους PC gamers”.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *