Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Σκυδραϊκός - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 50-51

Επιτέλους νίκη για τον Σκυδραϊκό μετά από 8 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα από την Κρύα Βρύση.


Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός και αμφίρροπος, με τις άμυνες των δύο ομάδων να κυριαρχούν, προσφέροντας συναρπαστικές μονομαχίες στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Σκύδρας «Αλέξανδρος Νικολαΐδης». Η αναμέτρηση ήταν κρίσιμη ιδιαίτερα για την ομάδα του Σκυδραϊκού και το άγχος της επιβεβλημένης νίκης αποτυπώθηκε κυρίως στην επιθετική αστοχία της ομάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τους παίκτες του Σκυδραϊκού που πήραν το προβάδισμα στο σκορ όμως κάποιες βιαστικές επιλογές τους και η αστοχία τους στην επίθεση αλλά και η ευστοχία των παικτών της Κρύας Βρύσης στα τρίποντα (3 στα 3) έφεραν το σκορ στο 15-14 με τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου. Στη δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες με τον Σκυδραϊκό όμως να αυξάνει τη διαφορά κατά 2 πόντους και να διαμορφωθεί το σκορ ημιχρόνου στο ισχνό 24-21. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο του Σκυδραϊκού στην αναμέτρηση, με δυνατή άμυνα, πολλά επιθετικά ρημπάουντ που τους έδιναν το δικαίωμα για δεύτερες επιθέσεις, κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στους 9 πόντους (39-30). Αν μάλιστα οι παίκτες του ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα είχαν ''καθαρίσει'' τον αγώνα από την περίοδο αυτή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σκυδραϊκός αν και έχασε κάποια φαινομενικά εύκολα καλάθια κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και να πανηγυρίσει στο τέλος μία δίκαιη νίκη.

Οι παίκτες του Σκυδραϊκού αγωνίστηκαν με πάθος, έκαναν σχετικά λίγα λάθη και η απόδοσή τους αυτή θα τους τονώσει ψυχολογικά ώστε να έχουν καλύτερη πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κρύας Βρύσης, ενισχυμένη σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου ο Σκυδραϊκός είχε επικρατήσει με άνεση, στηρίχθηκε κυρίως στην ευστοχία της στα τρίποντα και φαίνεται να πετυχαίνει το στόχο της παραμονής της στην κατηγορία.

Καλή η διαιτησία των Μελανίδη και Τζίμου.

Τα δεκάλεπτα 15-14, 9-7(24-21), 15-9(39-30), 17-21(56-51).

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ: (Κολοβός) Ουγγρίνης 15, Παπαδόπουλος 9(1τρ.), Μουμτζίδης 5, Λόγγος 2, Δερμιτζάκης 3(1τρ.), Σημαιοφορίδης 18(3τρ.), Ντουλαβέρης, Καπετανόπουλος, Γεωργιάδης 4.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ: (Τυριακίδης) Τολιόπουλος 13(2τρ.), Μπαμπανάσης 13(3τρ.), Καλαβάζης 9, Μαραζίδης 2, Αμιτζόγλου, Κυριακίδης, Περπερίδης 5(1τρ.), Οικονομόπουλος 4, Κοκκινίδης, Μαντζούκης, Αθανασιάδης 5(1τρ.).


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!



 





πηγη: pellanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *