Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός - Σκυδραϊκός 39-25 ('Α Κατηγορία Γυναικών ΕΚΑΣΚΕΜ)

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα γυναικών ο Πανεδεσσαϊκός αντιμετωπίζοντας τον Σκυδραϊκό εντός έδρας την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Ο αρκετά νεανικός Πανεδεσσαϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα και κράτησε την αντίπαλο ομάδα μόλις στον 1 πόντο με την λήξη της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σκυδραϊκός έδειξε να αφυπνίζεται και ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του δεκαλέπτου με 3 πόντους αλλά με τρίποντο της Σιβένα το σκορ έκλεισε ισόπαλο με 15 -15.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τις αθλήτριες του Πανεδεσσαϊκού να βρίσκονται 2 πόντους μπροστά με το τέλος της περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανεδεσσαϊκός ανέβασε ψηλά την άμυνα του και έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι του αναγκάζοντας την αντίπαλο ομάδα να μην μπορεί να εκδηλώσει σωστά τις επιθέσεις της. Τα μεγάλα σουτ στην τελευταία περίοδο είχαν την τιμητική τους με τις αθλήτριες του Πανεδεσσαϊκού να σκοράρουν σε 3 τρίποντα από τα 6 εύστοχα συνολικά που είχαν στο ματς.

Συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή 8/2 στην Κατερίνη με αντίπαλο τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ για τον Πανεδεσσαϊκό.



Δεκάλεπτα: 1ο(10-01), 2ο(05-14)15-15 ημίχρονο, 3ο(08-06)23-22, 4ο(16-04)39-25 τελικό.



Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γεώργιος): Λυμπάρη Μ. 3 (1τρ), Σάλα Τ. 3 (1τρ), Παζάρκα Ε, Ιωαννίδου Α. 5 (1τρ), Μποζίνη Χ. 2, Καρτσαμάρη Α. 8 (1τρ, 3β), Σιάντη Ε., Κύκου Α, Σιβένα Κ. 18 (2τρ, 4β), Κέτσου Μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *