Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έγινε ράπερ για τον γιο του και "έριξε" το Facebook! (vid)

Ο 8χρονος Jared έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, υδροκεφαλία, επιληψία, ως αποτέλεσμα του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη, όταν ήταν ακόμη στη μήτρα της μητέρας του.

Και μπορεί να μην έχει την ικανότητα να μιλήσει ή να δει, αλλά για τους γονείς του είναι "ένας σούπερ σταρ" και "η επιτομή του κουράγιου".

Ο πατέρας του εμπνεύστηκε από τη δύναμη του γιου του και του έγραψε ένα τραγούδι.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος... γι'αυτό που περνάς κάθε ώρα", "δίπλα σου νιώθω, ότι είμαι δειλός", "σήκωσε το κεφάλι σου και δείξε σε όλους το χαμόγελό σου", είναι μερικοί από τους από καρδιάς στίχους του τραγουδιού.

"Ήταν λίγο κουρασμένος, αλλά μόλις άκουσε τη μουσική και άρχισα να τραγουδάω, αναθάρρησε. Δεν μπορεί να δει, αλλά καταλαβαίνει πολλά πράγματα και σίγουρα μπορεί και να ακούσει και να νιώσει τον ρυθμό", είπε ο μπαμπάς του.

Ο Jared το λάτρεψε και το βίντεο ήδη έχει γίνει viral, από τη στιγμή που οι γονείς του το ανέβασαν στο facebook. Μάλιστα, έχουν γίνει αποδέκτες πολλών μηνυμάτων από γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

"Καθένας που έχει στην οικογένειά του ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, καταλαβαίνει πόση δύναμη χρειάζεται, αλλά και πόση ευλογία συνοδεύει την ταλαιπωρία τους. Ξέρω πολύ καλά πόσες απογοητεύσεις μπορεί να συναντήσεις. Θέλω όμως να ξέρουν όλοι, ότι δεν είναι μόνοι τους. Αυτό το συναίσθημα της απόγνωσης είναι φυσιολογικό. Είμαστε άνθρωποι... Η ζωή δεν είναι το πόσο σκληρά θα χτυπηθείς, αλλά το πώς θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις, όταν χτυπηθείς σκληρά. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, είναι καλύτερο να αφήνουμε τη μουσική να μας ταξιδέψει", είπε ο μπαμπάς Jayce.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *