Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτά και με φρέσκο χιόνι όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας

Άσπρη μέρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είδαν τα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας από νωρίς το πρωί αφού φρέσκο χιόνι καλύπτει τις πλαγιές.

Από πολύ νωρίς το πρωί χιονίζει στα χιονοδρομικά Πισοδερίου Φλώρινας, Καϊμακτσαλάν Πέλλας, Τρία - Πέντε Πηγάδια Ημαθίας, Βασιλίτσας Γρεβενών και Περτουλίου Τρικάλων.

Μάλιστα, από τις χθεσινοβραδινές χιονοπτώσεις έχουν προστεθεί 40 εκατοστά φρέσκο χιόνι στο Πισοδέρι, 25 εκατοστά στα Τρία - Πέντε Πηγάδια, γύρω στα 20 εκατοστά στη Βασιλίτσα και το Ελατοχώρι Πιερίας και 10 εκ. στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως η θερμοκρασία, το πρωί, στο Καϊμακτσαλάν "έπεσε" στους -14 βαθμούς Κελσίου, ενώ -9 είναι στο Σέλι. Συνολικά σε όλη τη χώρα, λειτουργούν, σήμερα, 11 χιονοδρομικά με 43 αναβατήρες, συνολικού μήκους 25.472 μέτρων.

ΑΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *