Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μια έκθεση τατουάζ, που θα σου προκαλέσει εφιάλτες για μέρες

Όταν η τέχνη του τατουάζ γνωρίζει την υπερβολή οι δημιουργίες θυμίζουν θρίλερ φαντασίας, αφού υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να διαμορφώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση με γνώμονα τις θεωρίες του σκότους

Τα τατουάζ έχουν εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τάση, ωστόσο είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις, να διατηρείς τις ισορροπίες και φυσικά να σέβεσαι το σώμα σου.


Βεβαίως. σε πολλούς αρέσει να μη δίνουν σημασία στις ισορροπίες, κάνοντας τατουάζ στο μάτι ή ζητώντας από οδοντίατρο να διαμορφώσει τα δόντια του, ώστε να θυμίζουν μυτερούς κυνόδοντες.

Η εμφάνιση μπορεί να μην είναι το παν, ωστόσο εικόνες πάντως από την έκθεση "Tattoo International Expo" στο Καράκας, είναι αρκετά τρομακτικές!







Η Mary Jose Cristerna είναι η γυναίκα που είναι διεθνώς γνωστή ως η γυναίκα βαμπίρ. Έχει διαμορφώσει τα δόντια της ώστε να ταιριάζουν στην εικόνα του βρικόλακα.




Αυτός ο άνδρας από τη Βενεζουέλα είναι γνωστός με το ψευδώνυμο "Το Κόκκινο κρανίο".







Ο Kala Kaiwi κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες επεμβάσεις στην εμφάνισή του.




Ο Κολομβιανός Carlos Dehaquiz αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε σαύρα.




Αυτή η γυναίκα είναι από τους λίγους επισκέπτες της έκθεσης που έχουν μια περισσότερο φυσιολογική εμφάνιση. 
 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *