Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης: Δικαίωση στην καρδιά της πάλαι ποτέ Δεξιάς!

Η Ο.Μ. Κρύας Βρύσης που δημιουργήσαμε ήταν απόφαση καρδιάς. Βλέποντας το μαρασμό του τόπου στον οποίο ζήσαμε εμείς αλλά και τα παιδιά μας που ξενιτεύονται και θεωρώντας πως ο τόπος μας δεν πρέπει να μείνει εκτός από τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται από μια κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε εμείς το βήμα αυτό και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.
Καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε την οργάνωση , τα γραφεία μας , να κάνουμε εκδηλώσεις ,να δώσουμε βροντερές απαντήσεις σε όλους όσους μας καταδίκασαν εξαρχής και στο τέλος να δικαιωθούμε. Νιώθουμε την ηθική ικανοποίηση για τις επιλογές τον ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών μας.
Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης απέδειξαν ότι εμπιστευθήκατε και εκτιμήσατε τον αγώνα της Ο.Μ. Κρύας Βρύσης δίνοντας ψήφο αλλαγής, συνδυάζοντας την εκλογή νέων προσώπων, με την εμπειρία παλαιών στελεχών. Εδώ να ευχαριστήσουμε τους υπ. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, εκλεγμένους και μη, για την άριστη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και για τον αγώνα που έδωσαν χωρίς εκβιασμούς, απειλές, τάματα και προστάγματα απέναντι σε παλαιοκομματικές τακτικές.
Να ευχαριστήσουμε επίσης τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας για την αμέριστη στήριξη που μας προσέφερε και φυσικά όλες τις Οργανώσεις Μελών του Νομού μας για την άψογη συνεργασία μας.
Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού στις εκλογές στις 25 Γενάρη ήταν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο. Η εντολή του λαού δόθηκε και η Νέα Κυβέρνηση ήδη έδειξε ότι τα πρώτα βήματα είναι θετικά. Ελπίζουμε και πιστεύουμε σε ανάλογη συνέχεια με ορίζοντα να γίνει πράξη και η ΕΛΠΙΔΑ.
Τέλος θα θέλαμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους αυτούς που την περίοδο του προεκλογικού μας αγώνα θέλησαν να μας <<ΚΟΝΤΕΨΟΥΝ>> με λογικές του παρελθόντος αλλά και σε αυτούς που θα τολμήσουν να εκμεταλλευτούν, όπως είχαν μάθει όλα αυτά τα χρόνια, την προσπάθεια μας με σκοπό να δικαιώσουν τα προσωπικά τους πάθη, να μας εκμεταλλευτούν για μικρά τους ή και μεγάλα τους συμφέροντα να γνωρίζουν ότι θα είμαστε απέναντι τους και με ονοματεπώνυμο.
Σας ευχαριστούμε ξανά για τη δύναμη που μας δώσατε στη δύσκολη αυτή μάχη για να βγούμε νικητές.


Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *