Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή του Πανεδεσσαϊκού με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Με δύο ομάδες θα συμμετάσχει ο Πανεδεσσαϊκός στο πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο. 

Η πρώτη ομάδα θα συμμετάσχει με μικρότερους ηλικιακά παίκτες (γεν. 2001-2002) στον Γ’ όμιλο του τουρνουά με αντιπάλους τους ΓΑΣ Έδεσσας, Σκυδραϊκό, ΦΟ Αριδαίας, Μ. Α. Κρύας Βρύσης και Κεραυνό Άσπρου, ενώ η δεύτερη ομάδα (γεν. 2000-2001) θα συμμετάσχει στον Δ’ όμιλο του τουρνουά με αντιπάλους τον ΑΟΚ Γουμένισσας, Μ.Α. Γιαννιτσών, Ίκαρους Γιαννιτσών, Αετό Κιλκίς και Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου. 

 Γνώμονας για την απόφαση αυτή για τους ιθύνοντες του Εδεσσαϊκού συλλόγου είναι η στήριξη των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ και η συμμετοχή όσο γίνεται μεγαλύτερου αριθμού αθλητών στα πρωταθλήματα, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι αυτοσκοπός από αυτή την ηλικία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *