Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Windows 10 σε Android smartphones

Η Microsoft συνεργάζεται με την Xiaomi για να προσφέρει στο Mi 4 μία flashable ROM, η οποία τους επιτρέπει να δοκιμάσουν τα Windows 10 στο τηλέφωνο τους. Καμία εταιρία από τις δύο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με το TechCrunch, η Microsoft βρήκε τρόπο να παρακάμπτει το Android, μετατρέποντας το Mi 4 σε μια Windows 10 συσκευή. Δεν πρόκειται για δυνατότητα dual boot, αλλά περισσότερο για μια ROM που λειτουργεί όμοια με το software της Cyanogen. Η ανακοίνωση της Microsoft έχει ως εξής.

“Μέσα από ένα νέο πρόγραμμα με την Xiami Inc., ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο, μία μικρή μερίδα χρηστών του Mi 4 θα προσκληθεί για να μας βοηθήσει να ελέγξουμε τα Windows 10 και να συμβάλλουν στη μελλοντική κυκλοφορία τους, αργότερα μέσα στη χρονιά. Θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το Windows 10 Technical Preview και να το εγκαταστήσουν, προσφέροντας feedback στη Microsoft”.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *