Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η φωτογραφία που συγκινεί το διαδίκτυο: Γιατρός καταρρέει μετά τον θάνατο ενός ασθενούς του

Την ανθρώπινη πλευρά των γιατρών δείχνει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η εικόνα την οποία δημοσίευσε χρήστης του Reddit και αναδημοσιέυει οindependent, δείχνει
έναν γιατρό λίγο μετά τον θάνατο ενός ασθενή του. 

Ο ίδιος βρίσκεται σκυφτός σε έναν χώρο έξω από το νοσοκομείο όπου εργάζεται. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τράβηξε την φωτογραφία, η αιτία αυτής της κατάρευσης του γιατρού ήταν ο θάνατος ενός 19χρονου ασθενή.



«Ο άνδρας που εικονίζεται δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να σώσει έναν από τους ασθενείς του» λέει ο τραυματιοφορέας που τράβηξε την συγκινητική φωτογραφία.

«Αν και αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο χώρο εργασίας μας, οι ασθενής που χάνουμε συνήθως είναι ηλικιωμένοι, άρρωστοι ή και τα δύο μαζί. Ο συγκεκριμένος ασθενής όμως που έχασε ο γιατρός ήταν μόλις 19 ετών. Ο γιατρός μετά από μερικά δευτερόλεπτα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο με το κεφάλι ψηλά» συμπληρώνει ο ίδιος.


pinnokio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *