Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ποια βιβλία θα πρέπει να κρατήσουν οι μαθητές για το επόμενο έτος

Σε ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία που θα χρησιμοποιήσουν εκ νέου οι μαθητές και το επόμενο σχολικό έτος προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. 

Συγκεκριμένα καλεί τους διευθυντές των Γυμνασίων να ενημερώσουν τους μαθητές για τα εξής:

- Οι μαθητές που φοιτούν στην Α' τάξη του Γυμνασίου κατά το σχ. Έτος 2014-15 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο των Γερμανικών, διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Β' τάξη του Γυμνασίου το σχολικό έτος 2015-16.

- Οι μαθητές που φοιτούν στην Α' τάξη του Γυμνασίου πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο των Γαλλικών , διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Β' τάξη του Γυμνασίου κατά το σχ. έτος 2015-16

- Οι μαθητές που φοιτούν στη Β' τάξη του Γυμνασίου κατά το σχ. έτος 2014-15 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο της Βιολογίας, διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Γ' τάξη του Γυμνασίου το σχ. έτος 2015-16.



newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *