Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ: Ενέργειες για την κάλυψη της ζημίας της ακαρπίας στα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ, μαζί με τον Βουλευτή Πέλλας Σηφάκη Ιωάννη, επισκέφτηκαν το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΛΓΑ στην Βέροια. 

Συναντήθηκαν με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος και της εξέθεσαν το πρόβλημα της έντονης ακαρπίας στα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα όλων των ποικιλιών, λόγω του παγετού που σημειώθηκε κατά την περίοδο της ανθοφορίας. 

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ κατέθεσε και επιστολή με την οποία περιγράφει αναλυτικά το πρόβλημα. Στο τέλος της συνάντησης έλαβαν την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν δηλώσεις ζημίας και θα καλυφθεί με βάση τον κανονισμό του ΕΛΓΑ η ζημία που οφείλεται στον παγετό. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *