Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η σαγηνευτική μανία της θάλασσας μέσα από τις πιο επιβλητικές φωτογραφίες κυμάτων (pics)

Φωτογράφος συλλαμβάνει τα πελώρια κύματα με το πρώτο φως της ημέρας και το αποτέλεσμα της εικόνας προκαλεί δέος και ρίγος.Ο Αυστραλός φωτογράφος Ρέι Κόλινς φροντίζει να σηκωθεί από το κρεβάτι πολύ νωρίς, πριν ακόμη ξημερώσει. Ο στόχος είναι να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και τα πελώρια κύματα του ωκεανού με το πρώτο φως της ημέρας. Έτσι το φως της ημέρας στον ορίζοντα δημιουργεί τον ιδανικότερο καμβά για τα ιδιαίτερα πορτρέτα με επιβλητικά κύματα.

Ο Κόλινς περιμένει υπομονετικά για την ιδανική στιγμή ώστε το κλικ της φωτογραφικής του να συλλάβει το κύμα στην πιο εντυπωσιακή του μορφή. Εξερευνά υπομονετικά τις πιο φωτογενείς κορυφές, αλλά και τα σημεία όπου σκάει το κύμα και όπως φαίνεται το κάνει καλά. 

Πηγή: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *