Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε στις 22 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 



ΘΕΜΑ 1ο 

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ.έτους 2015. 

ΘΕΜΑ 2ο 

Εισήγηση για κατακύρωση του πρακτικού αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού προμήθειας ¨Υλικών συντήρησης επισκευής δικτύου Ηλεκτροφωτισμού (Φωτ.σώματα κ.λ.π.). 

ΘΕΜΑ 3ο 

Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος της σύμβασης: «Δράσεις δημοσιότητας, καλλιτεχνικής ανάδειξης και δημιουργίας θεματικών διαδρομών στο Δήμο Αλμωπίας, στο πλαίσιο της πράξης “Living history- living nature”». 

ΘΕΜΑ 4ο 

Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του 1ου μειοδότη του έργου: ‘’Υποέργο 1-Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας’’-Πρόσκληση μειοδότη, για υπογραφή της σύμβασης. 

ΘΕΜΑ 5ο 

Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος παραδοτέων του έργου: "Ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων και της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας, μέσω ερευνών πεδίου και ψηφιακών εφαρμογών στο πλαίσιο της πράξης «Living history, Living nature». 

ΘΕΜΑ 6ο 

Εξέταση της υπ΄αριθ.πρωτ:8875/14-04-2015 εισήγησης του τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών για τροποποίηση της με αριθ.238/2011 απόφασης Δ.Σ με θέμα: <<Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων υπέρ Δήμου Αλμωπίας>>. 

ΘΕΜΑ 7ο 

Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή. 

ΘΕΜΑ 8ο 

Έγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ». 

ΘΕΜΑ 9ο 

Έγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ». 




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *