Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αυτό είναι το Xperia Z4

Η Sony αποκάλυψε στο Ιαπωνικό site της, τη νέα της ναυαρχίδα, το Xperia Z4. 

Ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του και με μεταλλικό πλαίσιο, έχει οθόνη LCD 5.2 ιντσών Full HD. Εσωτερικά κρύβει το Snapdragon 810 με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. 

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τον Exmor RS φακό των 20.7MPμε δυνατότητα “διόρθωσης κουνήματος της κάμερας” χάρη στον επεξεργαστή εικόνας BOINZ και με δυνατότητες ISO έως και 12800. Καταγράφει video 4Κ ή 1080p στα 60fps, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 5.1MP με Full HD video καταγραφή. 

Η θύρα microUSB μπορεί να μην είναι καλυμμένη αλλά το Xperia Z4 έρχεται με πιστοποίηση IP68 για σκόνη και νερό σε White, Black, Copper και Aqua Green. Η μπαταρία είναι στα 2.930mAh και το πάχος του είναι στα 6.9mm. 

Θα κυκλοφορήσει με Android 5.0 Lollipop αλλά δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας θα έχουμε στις 22 Απριλίου, όταν το Xperia Z4 παρουσιαστεί στο showroom της Sony στο Tokyo.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *