Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μαζί στην Α1 Πρόμαχοι και Βασίλης Σαμαράς

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΣ Πρόμαχοι, εκτιμώντας την άκρως επιτυχημένη χρονιά, τον επαγγελματισμό, το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του προπονητή Βασίλη Σαμαρά, του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας για τη νέα δύσκολη χρονιά, που ακολουθεί στην μεγάλη κατηγορία του νομού.

Ο προπονητής απάντησε θετικά και έτσι, ΑΣ Πρόμαχοι και Σαμαράς θα πορευτούν μαζί και στη νέα σεζόν, στοχεύοντας στη διατήρηση του άριστου κλίματος στην ομάδα, την ανάδειξη νέων παικτών και στην όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες της ποδοσφαιρικής οικογένειας του νομού, και στους ανθρώπους που τις υπηρετούν, Καλό Καλοκαίρι.


Με τιμή, το Δ.Σ.
Α.Σ. ''ΠΡΟΜΑΧΟΙ''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *